Turunckafam Bebeği 12 aylık 1 yaş olan anneler bebislerinize neler yediriyorsunuz kahvaltı için seçenekler neler . Ben tıkanıp kalıyorum tariflerede baksam 😌 önerilerinizi alırım 🌺 Haşlanmış ymrta/ lor _ muz ceviz bebe biskuvi & pekmez karışımı yada Pankek üstü labne / kendi sıktığım meyve suyu yada Yumurta ve lableyi çırpıp omlet / zeytin içi - ekmek kefir verriyorum Başka seçeneklere açığım 🌺🌺
Yasemin38 Turunckafam süt ve unla omlet yapıyorum arasınada kaşar yada peynir Patates haşlayıp yumurta un ekleyip mücver Tahin-pekmez karışımı Haşlanmış yumurta Tost
VERA19 Turunckafam Tarif dünyası köşemize de bakmanızı öneririm🙂 Sizler de tariflerinizi yayınlamamızı isterseniz; tarifinizin görseli, malzemeler ve yapılışıyla beraber beslenme@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz. 🥰
heyymomm Turunckafam patatesi haşlayıp eziyorum içine peynir, tel peynir(eriyen) maydanoz falan koyuyorum sonra onu mücver gibi yapıp hafif kızartıyorum. muzlu pankek en sevdiği. kuymak/mıhlama bu da en sevdiği kahvaltı çeşidinden. 🥰
Turunckafam laudarte koparıp nasıl yiyor bebişiniz. Benimki ekmek içi pankek okey de pizza bilemedim 🤩
Lidya-t Artık her şeyi yedikleri için biz ne yersek o da yiyordu.Menemen ,fırında patates,püre hiç vermiyorum ,börek ,
Turunckafam Yasemin38 Yasemin38 tost bildigimz beyaz ekmekle kaşarlı falan mı . Yaa bogulcak korkusuna aklıma gelmio böyle şeyler nasıl veriyosunuz tarif alsam 🤩
Yasemin38 Turunckafam evet canım bildiğimiz tost😊 benim 3.çocuk olunca doğaçlama büyüyor😁korkma boğulma falan olmaz Allahın izniyle. Sizin yemeklere dahil edersen dahada kolay olur severek yediğini bulmak ben öyle yapıyorum canım
Turunckafam heyymomm patates mücverinizi denicem çok güzel tarif teşekkür ederim 🙏 farklı fikirler çok hoş 🤍
heyymomm Hvnannesi normal tereyağında kuymaklık mısır ununu kavuruyorum biraz sonda çok az tuz ve kaynar su ekliyorum biraz öyle pişiriyorum sonra da tek peynir atıyorum (eriyen herhangi bie peynir olabilir kaşar da olabilir) peynir de eriyince alıyorum ateşten hem çok doyurucu özellikle dışarı çıkacağımız zaman yapıyorum çok seviyor 😍
Hvnannesi heyymomm ay çok iyi. Bende yapim 😍normal un olmuyor. Mu yada mısır unu bide ekmekle mi ekmeksiz mi veriyorsun canım
heyymomm Hvnannesi çok doyurucu olduğu için ekmeksiz veriyorum ama tercih sana kalmış tabii 🥰 normal unla hiç yapmadım mısır unuyla çok güzel oluyor
kitapkurdubebeninanasi Turunckafam omlet tost, tarhana tostu,patates tostu, peynir dolgulu krep, krep arasi omlet arasi avokado ezmesi, kahvaltilik fincan kek, patates tarti, yulafli pizza, börek,poğaça,menemen bunlarin hepsini deniyorum😊
Turunckafam kitapkurdubebeninanasi ne güzel şeyler yazmışsınız tarifler bomba 🤩 müsaitseniz azcik tarif alsak bu güzelliklerden 😌