Denizzz88 Nurr-dln oğlum 9 aylık hala avent 0-6 ay emziğini kullanıyoruz diğeri daha büyük çünkü onu istemeyebiliyorlarmış ağızlarına büyük geldiği için şuan bunu gayet seviyor tutuyor o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum. Geçen doktoruna da sordum hatta hiçbir şey olmaz hangisini istiyorsa onu kullan dedi
zeynepbalci Denizzz88 benim de kızım 9 aylık büyüğünü verdim tuttu ilk kez attım diğerini hemen tutsun büyüğü diye aramadı hiç diğerini şükür
Grace22 Bizimkide 9 aylık 0 6 kullanıyoruz hala aldım 6 12 ay ama ağzına alınca öguruyor asla kabul ettiremedim
sadeturkvatandasi Burkis emziğe göre süre değişir bibsleri 3 ay kullanamazsınız mesela şişiyor kauçuk olduğu için aventin üzerinde de 1 ay yazıyor.
Tansu67 Soldaki 0-6, sağdaki 6-18. Bence ayına göre emzik verilmeli. Diş ve damak yapısı bakımından. Emzik konuşmayı bile etkileyebiliyor
Denizzz88 zeynepbalci o zamanlar ağzına büyükgelmistir bence o yüzden tutmamıstır çünkü 6-18 büyük bi zaman aralığı 6 aylıkla 1,5 yaşındaki çocuğun ağzı bir değildir araya bi 6-12 ay yapsalarmış keşke
Birkucuksayrameselesi Nurr-dln zarari var mi yok mu bilmiyorum ama muhtemelen agzi da buyudugu onemlidir diye dusunuyorum ben her ay degisiminde degistirdim simdide 18+ aldim basta garipsedi ama suan normal emzik ayi buyudukce emzikte buyuyor yani