2minosprenses Bozzzzy yok her 2 dakada bir neler yapiyorsun meeetrrrttrrrffffffff diye bir kadin sinirimi bozuyorrrrrr lutfen alrta uste reklam koyun ama aniden ekrana cikmasin 🔊🔊🔊🔊
anataraf1leoparbenim Deletedmom_32 kaç kez hesabım kapatıldı bu reklamlar I söyledim diye hemde getir yemek ve yemek sepeti reklamları çıkıyor bendede ve nasıl canım çekiyor herşeyin ateş pahası olduğu ve hamilelerin çok olduğu bu platformda sırf para için yaptıklarına bakın
EB1661 Deletedmom_32 nasıl daha şimdi saydırdım nalet geldi uygulamasındandan reklamından bi ayar verin artık bu nedir ya
Filtrekahvelianne2 Deletedmom_32 dün gece hem eşim korktu hem kızım ne sinir oldum madem reklam veriyorsunuz sessiz verin bir ara yaptılar 1-2 hafta sessiz reklam gene aynılar silicem en sonunda
anataraf1leoparbenim Filtrekahvelianne2 tabi 3 hesabım bu yüzden sildiler sonra post açıp tekrar sorduğumda da yok üslubun farklıydı yok haksızdın yok şöyle yok böyle bahane sundular öyle değildi gerçekleri söyledim ekran görüntülerine kadar paylaşıp 200 den fazla haklı olduğum yorum alınca sildiler izin vermediler birdaha
Ghunsunshine Deletedmom_32 al bizdede okadar ayağımda sallarken uyandı kapatıyorum defalarca çikiyor nedir bu yav hayır bedava kullanılmıyorki uygulama silmeme az kaldı :(
Filtrekahvelianne2 Deletedmom_32 eskiden yoktu ki sinir ettiler bu reklamlarla bide ilket carpiya basıyorum reklamın içeriğine giriyor
Filtrekahvelianne2 anataraf1leoparbenim vay be bide çok üsluplu konuşmalar filan hatalarını söyleyince haksız olan biz bu postu silmeye gelirler simdi 😅😅😅😅
alice0334 Deletedmom_32 kaç kere günahlara girdim bunun yüzünden bebeğim uyurken bi çıkıyor bangır bangır ben bile irkiliyorum dediğiniz gibi telefon sessizde ayrıca
Caylakanne Deletedmom_32 aynen öyle bende en çok bu uygulamayı seviyorum ama yapıcak bişey yok bi çözüm bulmazlarsa bi anlık sinirle silebilirim. Zaten zar zor uyutuyoruz çocuklaro bide ani bi ses ben bile bazen irkiliyorum çocuk napsın
Melis84 Kızımı zar zor uyuttum iki sohbet edeyim derken dans eden bir kadın gümbür gümbür müzik 🤦🏻♀️ Çocuk tavana zıpladı neredeyse. Çocuklu insanların olduğu bir forumda gerçekten saçmalık
Aysgl_Asya Deletedmom_32 Al benden de okadar ya 🤦🏻♀️ bebeyi uyuturken bakiyim diyorum bı anta pat diye cikiyo geri başa donuyoruz