Deletedmom_32 Ya 2 saattir sallayarak uyuttuğum bebeğim lanet bi tane reklam yüzünden uyandı üstelik telefon sessizdeydi 😫😤 lütfen düzeltin şu sorunu artık
2minosprenses Deletedmom_32 ya sormayin bende forumu cok seviyorum ama bu pinar sut reklamindan gina geldi 🤦♀️
Rouge-1 Deletedmom_32 benim de öyle ağzımı bozmamak için yazmadım gerçekten üstelik bebeğim kucakta uyuyor emzirirken uyudu bi elimde de telefon tam yerine yatıracağım sıra da reklam ödü koptu bebeğin
Bulutbey Deletedmom_32 gerçekten ya çok sinir bozucu. Tamam reklam olsun am bari sessiz olsun. Biz zaten en çok bebekleri uyuturken buraya rahat rahat girebiliyoruz. Bunun önceden öngörülmesi lazımdı
Mom62536262 Deletedmom_32 ben googleden giriş yapıyorum uygulama yukliyken her 5 dkkada bir reklam çıkıyordu reklamdan kurtuldum .
2minosprenses Bozzzzy yok her 2 dakada bir neler yapiyorsun meeetrrrttrrrffffffff diye bir kadin sinirimi bozuyorrrrrr lutfen alrta uste reklam koyun ama aniden ekrana cikmasin 🔊🔊🔊🔊
Mavi_deniz Deletedmom_32 cidden çok rahatsız edici benim oglumda hasta biraz dün akşam uyuturken foruma bakayım dedim bir anda trendyol reklamı çıktı çocuk hemen korkuyla uyandı.
Caylakanne Deletedmom_32 gerçekten sırf bu yüzden girmiyorum çoğunlukla okadar uğraş et salak saçma reklam yüzünden çocuk uyanıyor ya uyutana kadar krizlere giriyor yakındır uygulamayı silmem
Caylakanne Deletedmom_32 aynen öyle bende en çok bu uygulamayı seviyorum ama yapıcak bişey yok bi çözüm bulmazlarsa bi anlık sinirle silebilirim. Zaten zar zor uyutuyoruz çocuklaro bide ani bi ses ben bile bazen irkiliyorum çocuk napsın
Filtrekahvelianne2 Deletedmom_32 eskiden yoktu ki sinir ettiler bu reklamlarla bide ilket carpiya basıyorum reklamın içeriğine giriyor
Zlg Deletedmom_32 gerçekten saçmalık zaten bebeklerle giriyoruz yapılacaksa sessiz yapılsın reklamlar