Momsbabyy Oğluma yazlık bişeyler almak istiyorum şimdiden malum zam üstüne zaman geliyor kenarda dursun. Nerelerden alışveriş yapıyorsunuz uygun hesaplı? 2 çocuk olunca hesaplısına bakılıyor malum 💆🏻♀️
Rouge-1 Momsbabyy lolons diye bir site var minicity diye de oralar bana uygun geldi bende genelde en uygunlara giderim bir çoçuk olsa da 2 çoçuk olsa da ekonomi ortada el hep uyguna gidiyor ☺️ Ama çokta güzel eşyalar var iki siteye de bakın derim
realistbirhayalperest Momsbabyy minicityden alıyorum hem kumaşları çok iyi hem de her bütçeye uygun şey var🤗
Bulutbey Momsbabyy Valla pazarda bile pahalı. LCW d bazen indirimliler denk geliyor. Geçen yazlık tişörtler aldım opluma 17-18 lira civarı tanesi. Bakarsan yine pahalı ama piyasata göre uygun. İkinci el uygulamalarında da o fiyatlar dönüyor
Ikrazumra19 Momsbabyy yani diger magazalarda cokta uygun degil en azindan yikayinca birsey olmuyor indirim oluyor mesela yada kupon veriyor oyle 1-2 1′2 aliyorum nirmal bo bebek magazasina gir ordada fiyatlar aynu
SonSerce Rouge-1 minicity güvenilir değil mi, ilk defa duydum. Yıkanınca ağzı burnu bir yere kaymıyor dimi ürünlerin. Bir dahakine ordan alışveriş yapmayı düşünüyorum uygun şeyler var gibi
Rouge-1 MerveAkty evet bebeğim doğmadan birçok kiyafetini ordan aldım hem güvenilir hemde kaliteli güzel ürünler var
Momsbabyy Woody 2 küçük çocukla buna zaman ayırabileceğimi sanmıyorum ama denk gelirsem mutlaka alacağımı biliyorum teşekkür ederim 😂
pepelek Momsbabyy sosyete pazarı 😏 iki tane pijama altına 10 lira verdim geçen çok güzeldi kumaşı daha erken gitseydim çok şey bulurdum da geç gittim gene gitmeyi düşünüyorum
Momsbabyy Raziyenu44 yıkanınca ağzı burnu bi tarafa kaymıyor değil mi gördüm oraları ama asla cesaret edemedim 😂😂
Woody Momsbabyy inanin burqda bi mesaj atmaktan daha zor değil 😀😀 çocuk modaya girip dusukten yükseğe sıralayacaksiniz