sheesyelllow Deletedmom_109 benim oğlan bilgisayar görünce saldırıyor sanırım anası gibi muhasebeci olacak zaten ana karnından şerbetli mesleğe ☺️☺️
mrv5556 Deletedmom_109 yaa maşallah benimki daha rendelemiyor o kadar denemedik de tencere kepçe kaşık veriyorum. Oynuyor legenleri alıyor oynuyor oğlum. Gecen kek yapalım dedik cirpiciyi vereyim eline dedim almadi korktu 😁 onun da sirası gelecek qma 😁😁
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom_109 Ya pastacı ya da dansçı şarkıcıolurdu 😂 ressam da bir seçenek tabi Hasta iyileştirmek de favorisi aslında doktor da olabilir 🙈😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom_109 Bebekliginden beri güzel bir müzik kulağı var. El beceriside güzel. İlerde değerlendirmeye niyetliyim 🙈
Balkizlarim Deletedmom_109 Büyük kızımın inşallah değerlendirme yapmsk lazım baya konuda yeteneği var spor resim vs ♥️🌸 Küçük kızım sorma sipa ya 🤣🤣🤣
Deletedmom_109 Saitkereminannesi şöyle bir saat oyalansalar azıcık otursak boş boş mesela 🐱 hiçbir şey yapmamayı özledim 😁
Eslem33 Benimki 4 buçuk aylik ama telefona bayılıyo normalmi sizce telefonda bişeyler izletince telefona bakınca sakinleşiyo ilk çoçuk neden olduğunu bilmiyorum şaşkınım bende
Deletedmom_109 Eslem33 renk geçişlerine bakıyor büyük ihtimalle siz yine de fazla izletmeyin bence. Hem gözlerine de yazık minnoşun.