Deletedmom_109 Şimdiki ilgilerine göre bir meslekleri olsaydı ne olurdu? 😁 benim oğlum ya kepçe operatörü ya da kaporta ustası 😁
mrv5556 Deletedmom_109 aşçı ya da öğretmen bu ara sürekli mutfakta biseyler yapma peşinde ya da kitaplarla vakit gecirme peşinde. Bütün oyuncaklarını kaldırdım bende 😁
Sanyammmm Gamzetsn inşallah bizi Deletedmom_109 bir kızım çok çığlık atıyor operaci olacak bir kızım çok soru soruyor hakim yada avukat🤣
Deletedmom_109 Mutlulukyanibasimizda geçen çöp kamyonu park etmiş sitenin hemen dışına yanına gitti tekerleklerini elledi 🤦🏻♀️ en sonunda şöforü geldi bindireyim mi dedi 😁😁 oğlum da çok seviyor 😁😁
Deletedmom_109 mrv5556 anneleri taklit bunlar hep 😊 süper ben de yemek yaparken rende ve havuç veriyorum eline rendeliyor kendince 😁
Deletedmom_109 Med 2 yaş sendromulusu bebiş ise evet ondan bizde de var tek damla gözyaşı ile ağlıyor 😿
Balkizlarim Deletedmom_109 Komedi yeteneği baya var kızımın tiyatro dan ümit ediyorum şey de olabilir taklit fazlasıyla yapar 🤣 büyük kızımda öğretmen , doktor , aşçı diye düşünüyor hayalini kuruyor hep 😘🖤
Deletedmom_109 Balkizlarim yaa inşallah gönlüne göre olur büyük kızınız için ❤ küçüğü de çok eğlenceli belli ki 😁
mrv5556 Deletedmom_109 yaa maşallah benimki daha rendelemiyor o kadar denemedik de tencere kepçe kaşık veriyorum. Oynuyor legenleri alıyor oynuyor oğlum. Gecen kek yapalım dedik cirpiciyi vereyim eline dedim almadi korktu 😁 onun da sirası gelecek qma 😁😁
Balkizlarim Deletedmom_109 Büyük kızımın inşallah değerlendirme yapmsk lazım baya konuda yeteneği var spor resim vs ♥️🌸 Küçük kızım sorma sipa ya 🤣🤣🤣