Kitapkurduu Elisaay evet aynen sabah ilk işim o uyansın uyanmasın gidip odayı havalandırmak oluyor. Kendi de çok üzülüyor kısmetim kapanacak yenge diyo xnsnsns
Elisaay Kitapkurduu ay hiç değilse sizinki üzülüyor bizimki eşim ona deodorant kullan kokuyorsun diyor Git işine duş aldım ne kkmasi diyor ona göre şu bütün kokuyu yok ediyor
Mine41 Kitapkurduu hahahah bu saatte sesli güldüm ya 😃deodorant kullanmasını tavsiye edin her insan ter kokar deodorant hayat kurtarır tabi dustan sonra terli sıkmanın bı manası yok
fermaninannesi Kitapkurduu o zaman midesine ve dişlerine baktırsın midede yara olabilir o koku yapıyordur yada diş erleri iltihap yapmıştır oda koku yapar 😊
fermaninannesi Kitapkurduu iç hastalıkları (dahiliye) veya gastroenteroloji bölümündeki uzman doktorlar
Kafam Kitapkurduu bilemiycem ama benim lisede bi arkadasım vardı iğrenc kokardı logar derdik hatta sınıfta herkes birgün olips alır verirdi yoksa sınıfa giremezdik bazen hocalar dersi kısa tutardı dayanamazdı kimse beden dersinde koşar iyice kokardı beden hocası hep başka iş verirdi derse sokmazdı o geldi aklıma gece gece şimdi 😂😂 cok kotu ama bi hastalık olabilir ama cok zor durum ya ceken içinde zor dayanmak cok zor 4 yılım burun deliklerimin kırılmasıyla geçti kornealarım yanıyodu kokudan ve o koku hep üstümüze sinerdi aynı ortamdayız diye inş cözum bulunur yasamaz bunları
Adarhewi Kardesimdede vardı aynı koku banyo yapardı daha banyonun kapısının önünde kokmaya baslardı.hastaneyede giti ama bişey çıkmadı.şimdi kizimda da var ne yazıkki.belirli bi süreden sonra geçiyor eksimsi bi koku 😯😯😔
Seliminannesiiii Kitapkurduu yediğine içtiğine dikkat etsin baharatlı şeyler yemesin ağız bakımına özen göstersin dişçiye gitsin dişlerini temizletsin bide hamama gitsin iyice keseletsin kendisini vücukt spreyi+deodorant kullansın bide böyle denesin bakalım değişiklik olacak mı
Yigit-polat0102 Kitapkurduu inanırmısın benim ablamda öyle duştan çıkmasına rağmen kokuyordu onunla aynı odada yatıyordum kokusu odayı sarıyordu odamı değiştirmiştim artık bide ağzı yada koltuk altı kokmuyordu teni kokuyordu bizde bi çözüm bulamamıştık en son ona gidip rexsona dedorant vücut spreyi parfüm falan almıştım idare ediyordu öyle
Mombaby Kitapkurduu evet bir akrabamiz var kafin o da felaket kokuyor pis oldugundan degil ama bence cildiyeye gorunmekte fayda var
EmelMina Kitapkurduu deodorant kullanması şart ve temiz tene. Her sabah duş alamıyorsa, koltuk altını sabunla yıkayıp deodorant sürsün. Güne temiz başlasın. günlük yetmiyorsa, günde 2 kez yapabilir zira yazın 1 den fazla yapmak gerekiyor normal insanlarda bile..
Miniminnak22 Sizi çok iyi anlıyorum. Bi arkadaşım öyleydi. Ağzı dişleri koltuk altı meselesi değil tüm vücudu kokuyodu kızın. Banyo yapsa hafifleyen, 2 saat sonra artmaya başlayan bi koku. Hele parfümle falan karışırsa Felaket oluyo ya🥲