Kitapkurduu Ten neden kokar? Görümcem bende kalıyor 1 ay oldu kız sürekli kokuyor bunu kendi de dile getiriyor ama o pek fark etmiyormuş bana sordu bende evet var koku bazen çok fazla oluyor inanır mısınız kız duştan çıkıyor kuruduğu an kokmaya başlıyor teni. Kendi de çok üzülüyor neden olabilir kızlar doktora gitti Kan testi falan yaptırdı ama sorun yok dediler temizmiş. Bilen yardımcı olur mu
Gul-42 Kitapkurduu kokan şey termi terse nıveanın sabun koltuk aktı deo kullansın sıfır koku teerleme
Neslim123 Kitapkurduu bazı insanlarda oluyo ne yazık ki eczanede ter kurutucu bir koltuk altı rulonu var onu tavsiye edebilirim en azından terlemesini önler
fermaninannesi Kitapkurduu hormonlarına baktırsın ağızdan geliyorsa koku diş ve midesine baktırsın canım 😊
Kitapkurduu Mine41 yo hayır yani nasıl desem bilemedim kötü kokuyor işte bazen osuruk gibi ama tamda değil gibi xnsmslks
Kitapkurduu Gul-42 ter değil duştan çıkar çıkmaz kuruyunca insan nasıl terlesin bide havalar soğuk. Bilmiyorum bununki değişik ya tarif edemiyorum bazen kusmuk gibi bazen osuruk gibi değişik ya
Mine41 Kitapkurduu o zaman osuruyor 😃yani ter ve ondan başka ne olabilir koltuk altı terliyosa vucuduna sinebilir koku duştan çıkınca deodorant kullanmiyo mu
Elisaay Kitapkurduu seni o kadar anlıyorum ki kaynım öyle Ma kenriai cok pasaklı deodorant varlığından bir haberdar ona göre hiç yer kokmuyor ama acayip ter + ten kokuyor sabah odası bile o kokuyor çok kotu
Kitapkurduu Mine41 hiçbirşey kullanmaz öyle çıkar kurulur üstünü giyer bende geçen acaba çok mu gazını tutuyon teninden mi çıkmaya çalışıyor diyodum xmsksks
fermaninannesi Kitapkurduu o zaman midesine ve dişlerine baktırsın midede yara olabilir o koku yapıyordur yada diş erleri iltihap yapmıştır oda koku yapar 😊
Mine41 Kitapkurduu hahahah bu saatte sesli güldüm ya 😃deodorant kullanmasını tavsiye edin her insan ter kokar deodorant hayat kurtarır tabi dustan sonra terli sıkmanın bı manası yok
Kitapkurduu Elisaay evet aynen sabah ilk işim o uyansın uyanmasın gidip odayı havalandırmak oluyor. Kendi de çok üzülüyor kısmetim kapanacak yenge diyo xnsnsns
Zalimsin Lohusayken bende de olmuştu resmen tenim kokuyordu dışarı değişik ekşi Bi koku veriyordu, deodorant işi değil bu koltuk altı teri olsa tamam da ten kokusu başka. Yediğine içtiğine dikkat etsin Bi de baharatlı şeyler yememeye özensin Bi süre