Mom62536262 Seymaemre-asya34 Doğduğu günden beri çıkarıyorum 13 aylik suan çorapla yatirsam hayatta uyumaz.
Gmznr2909 Seymaemre-asya34 ben doğduğundan beri hiç çorapla yatirmadim gün içinde küçük sekerlemeler yapınca bazen cikartmiyorum ama gece uzun uyuyacaksa mutlaka çıkartıyorum (4ay ay 12 günlük)
Glcnbc Seymaemre-asya34 sürekli üstü açık uyuyor çorap giydiriyorum onuda çıkartıyor kesin çözümü kilotlu çorapta buldum
Leyla0613 Seymaemre-asya34 ben hep çıkartarak uyutuyorum ben asla rahat edemıyorum onunda öyle oldugunu düşünüyorum
2prematureannesi Seymaemre-asya34 1 yaşından sonra çoraplarını çıkararak uyutmaya başladım şimdi 4 yaşında uyuyacağı zaman kendi çıkarıp uyuyo
Zlm Seymaemre-asya34 ben çıkartıyorum ama benim kız çok aciyo ayaklarini çorapsız olduğunu anladığı an o ayaklar dışarda o yüzden ayaklı pijama aldım büyük aldım rahat etsin diye onları giyiyo şimdilik bakalım kışı cikarir inşallah pek umudum yok ama
ofkelisirin Seymaemre-asya34 bazen ev soğuk oluyor ben üşüyorsam çıkarmıyorum genelde çorapsız uyuyor ama
kuzey-21 Seymaemre-asya34 aslında çorapsız yatırıyordum ama üstünü çok açıyor ve ayakları soğuk oluyor çorap giydirince de çıkartıyor bende külotlu çorap giydirip yatırıyorum