sarmaliklahana Seymaemre-asya34 4 ay 27 günlük evet gün içinde de cıkarıyorum dogdugundan beri. Kendi istemiyor zaten 🥴
Cihangiriinannesii Seymaemre-asya34 23 aylık asla üstünü örtmez o yüzden lastikleri sıkı olmayan coraplardan giydiriyorum kışın. Yazın giydirmiyorum
BenMathilda Seymaemre-asya34 çorap giyindirmiyorum hic, patikli genelde zaten pijamalari, oyle yatıyor 5 aylık olan. 2,5 yaşındakininse çorapsız yatırıyorum epeydir yaz kış farketmeksizin
Seymaemre-asya34 Rahtasiz mi oluyr bilmiyrm ite ite çıkartıyr gydiriyirum tekrar acaba çıkartsam mi diye düşünüyorum üstünü de açıyor ayagyla oynaya oynaya
Bircicekkiz Seymaemre-asya34 14 aylık çıkarıyorum kan dolaşımı için çıkarmak gerektiğini düşünüyorum ve rahat pijamalar giydiriyorum ben
ArdicEge Seymaemre-asya34 çıkarıyorum ben 8 aylık oglum. Dogdugundan beri corapla yatırmamaya calıstım yazın zaten hic corapla yatırmadım.
tugbahy6 ArdicEge ben de öyle 8,5 aylık kızım 🥲 Bu ay gece çorapla yatırdım ama istemiyor yine çıkarıyorum
tugbahy6 Kıızm 8,5 aylık son bu ayda çoraplı yatıyor ondan önce hep çorapsızdı bu akşam çıkardım ama 🤣
Mytinyson 14 aylık oğlum. Çıkarıyorum ama uyku tulumunun içinde oldugu için ayakları hiç açılmıyo o yüzden içim rahat oluyo
Bebegimm1 Seymaemre-asya34 ilk ay corapli yatirdim ondada sikmayan corapti sonra hep cikardim ayaklari terlemesin diye
Zehraalparslan Seymaemre-asya34 Suan 3 ay 13 gunluguz kirki ciktikdan sonra hic corapla yatirmadim butun gun zaten zibinlarin coraplarin icinde ayaklari geceleri en azindan hava alsin ve kan dolasimi olsun diye corapla yatirmam kesinlikle bir de ne kadar dogrudur bilemem ama bir babaanne sozu der ki ‘corapla yatan bebelere melekler ugramazmis’ 😂