Happydef Eymosunannesi demir ilacini karşılaması için bir bardak vermebiz gerek yani mümkün değil pekmezle
Eymosunannesi Happydef Evet doktorumuzda söyledi yani yeterli değil en fazla günde 2 yemek kaşığı veriyorm
cemre_-34 Eymosunannesi bestiron damla kulanıyoruz şahsen bebeğim kuvezde kaldığında orda başladı bu vitamine snra biz devam ettik hala devam ediyoruz
Babyluna Eymosunannesi eğer su içemiyorsa agız mendiliyle agzının içini temizleyin ilacı verdikten sonra. 6 aylık ise arkasından su doktorannenin blogunda görmüştüm
Nuray23 Eymosunannesi 9 aylık Ken verdiğimiz kan da kansızlık çıkmamıştı çok şükür. Değerleri iyi çıkmıştı.
FistikliLokumum Eymosunannesi ben ferrum kullanıyorum bebegime henüz disi yok ama disi cıkınca kararmaması icin bu minik parmak fırcalar var ya onla fırcalamak gerekiyomus
milenka Eymosunannesi pekmezdeki oranla demir ilacindaki oran farklı olduğu için yetmiyor. Bir yazıda okumuştum bir damlasina denk gelmesi için epey bı pekmez yemek gerekiyormuş O sebeple yeterli olmamıştır
FistikliLokumum Asliissoysal sabah mama yedikten 1 saat sonra 8 damla kasıga döküp iciriyorum :) doktorumuz kilosına göre ver dedi 7.ayda 7.750 gr dı kilosu 7 damla veriyodum simdi 8 aylık oldu kilosunu bilmiyorym ama 8 i gecmistir mutlaka o yüzden 8 damla veriyorum
Asliissoysal FistikliLokumum ben gün içinde ne zaman aklıma gelirse veriyorum doktor detaylı bilgi vermediği için teşekkür ederim 🥰
Melikemlk Eymosunannesi ferrum şurup kullndım 2 ay birşy olmadı . Ama mendille siliyordum dudaklarını vs. Günde 1kerede olsa dişini fırçalıyoruz. 18aylık şimdi yine düşük çıktı yine onu kullanacağız
inci_inci Merhaba, iyi geceler ben her sabah aç karnına mandalin veya portakal sıkıp içine ilacını koyup veriyorum. Çok severek içiyor. Doktoru dişleri sararması için bu şekilde vermemi önerdi. 🌹
ilayda94 25moonlight2021 ocean sağlık bakanlığı onaylı değil tarım bakanlığı onaylı diye önermedi bizim doktorumuz 3 ay kullandık bi işe yaramamış meğer 😞