Eymosunannesi Hayırlı Geceler güzel anneler 🤗 dişler kararmaması için demir ilacını ne ile verebilirim yeğenimin dişleri çok kötü oldu ve okul dönemi psikolojik olarak çok etkilendi 😐bebeğimde aynı şekilde olsun istemiyorum sizler nsl verdiniz ne yapabilirim.
birtutamsac Eymosunannesi sidefer kullanıyorum ben rengi sarı ilerde kararma yapar mı bilmiyorum 🤷🏼♀️
Deletedmom454 Eymosunannesi Ben normal veriyorum 4 aydan beri de dişleri var 7 buçuk aylık şu an ama bembeyaz dişleri bi kararma falan yok zaten demir ilacı aç karnına alınan bi vitamin bi şeyle verirsen etkisi olmaz ki
25moonlight2021 Eymosunannesi sağlık ocağının verdiğini kullanıyorsanız o karartma yapar. Ben başlarda sidefer kullandım içinde şeker var diye bıraktım ocean microfer saşe kullanıyorum tamamen doğal içerikli ve dişlerde kararma yapmıyor. Sidefer, ocean microfer damla ve saşede yapmıyor
Brcsrkn Eymosunannesi ocean kullanıyorum bebeğim de severek alıyor hiç leke yaptığını duymadığım içeriği de temiz bi ürün
Eymosunannesi birtutamsac Bende yeni başlıyacağım orta derece kansızlık çıktı ama cesaret edip veremiyorum 😐
Eymosunannesi 25moonlight2021 sağlık ocağı hangisini veriyor bilmiyorum ama doktorumuz Treelife ve Ferrum dedi ikisinide aldm ama kullanmadm daha
ilayda94 25moonlight2021 ocean sağlık bakanlığı onaylı değil tarım bakanlığı onaylı diye önermedi bizim doktorumuz 3 ay kullandık bi işe yaramamış meğer 😞
25moonlight2021 Eymosunannesi prospektüsüne bakın o zaman yazar muhtemelen. İkisini de kullanmadım bilmiyorum Malesef
Melikemlk Eymosunannesi ferrum şurup kullndım 2 ay birşy olmadı . Ama mendille siliyordum dudaklarını vs. Günde 1kerede olsa dişini fırçalıyoruz. 18aylık şimdi yine düşük çıktı yine onu kullanacağız
Rumeysa1609 Eymosunannesi demir ilacını her vermeden sonra ıslak ince agız mendili ve su ile damaklarını diş etlerini ve dilini temizlenemiz gerekir ama hergün mutlaka
Eymosunannesi birtutamsac 6. Ayından beri pekmez veriyorum bende şaşırdm beklemiyordm hiç ama doktorumuz yeterli gelmiyomus dedi pekmez
Happydef Eymosunannesi demir ilacini karşılaması için bir bardak vermebiz gerek yani mümkün değil pekmezle
milenka Eymosunannesi pekmezdeki oranla demir ilacindaki oran farklı olduğu için yetmiyor. Bir yazıda okumuştum bir damlasina denk gelmesi için epey bı pekmez yemek gerekiyormuş O sebeple yeterli olmamıştır