yigitpasaninannesi_35 Ay kızlar bugün elektrik faturası geldi 809 şok oldum Aralıkta 375 geldi ocakta 600 şimdi 809 nolacak böyle böyle ben kiradayim ve 6 aylık bir bebeğim var ve İzmir gibi pahalı bir şehirde yaşıyoruz herşey gittikçe pahalı oluyor sizde durumlar neler?
Silifkecilegimmisin yigitpasaninannesi_35 hepimiz de durumlar aynı. Bakalım elektrik te düzenlemeye gidilecekmiş. Yahu madem daha uygun yapılıyordu neden bu kadar zam yapıldı. Ocak ayı en soguk ay tabiki de ısınacağız. Amaç ne düşünüyorum
Mirmersem2021 yigitpasaninannesi_35 905 TL gece kondu eve hemde sobalı eve 2 çocuk mama bez süt yiyecek içecek giyim allahtan ev kira değil olsaydı tam boku yerdik allah acısını çıkarsın
2-cocuklu-hayat yigitpasaninannesi_35 Son gelen fatura 786 lira bi önceki fatura 259 lira resmen 3 katına çıktı ve bu ay inşallah 1000i geçmez diye dua ediyorum eskiden 300-400e çok derken ne hale geldik Allah hepimize yardım etsin bende Antalyada yaşıyorum 2buçuk aylık bebeğim var
BuzluKahve yigitpasaninannesi_35 600 ısınma, 580 elektirik, 125 su geldi. Aidat ve internetle beraber 2000 lira. 😔
Yigit_eminim yigitpasaninannesi_35 aynen bende izmirdeyim bize bu ay 2100 TL geldi ondan önce 1100 gelmişti valla çok zor geçim böyle bi sehirde
laudarte yigitpasaninannesi_35 çok gelmiş 🤷♀️ istanbuldayım elektrik 200 geldi normalde 100 gelirdi. su 116 gaz 356
yigitpasaninannesi_35 laudarte Evet çok ama hem isinmamis hem sıcak suyumuzda içinde klimayla isiniyoruz
laudarte yigitpasaninannesi_35 o değilde halk ekmegede zam gelmişş. 🤷♀️Hoş kuyruktan onuda alamıyordum🤦♀️. Allahtan fazla ekmek tüketmiyorum