Deletedmom454 Fdme Ben doktoruma sormuştum bunu geniz eti olduğunu anlamamız için 2 yaşında falan olması lazım dedi bana daha küçük çünkü burnu büyüdükçe ette büyürse o zaman bakarız duruma göre dedi
Duham44 Fdme benim bebegimde var 6 aylikken farkettiler ayda bir hasta oluyodu ki hala oyle hatta su an 15 gunde bire dustu cocuk tam iyilesti diyorum hooop yine hasta burun spreyi kullaniyoruz ama cokta bi faydasi olmuyo doktorumuz eger cok sık hasta olmaya baslarsa haftada bir yada hic iyilesmezse o zaman bi konusmamiz gerekiyor dedi normalde 2 yasindan once onermiyoruz dedi ama bebegin surekli hasta olmasi onun gelisiminni etkileyecek dedi su anda hic iyilesmiyor gibi bisey ben de cok yoruldum cocukta yoruldu artik
Deletedmom454 -erCansu- Allah Allah daha küçük değil mi ama tamamen tıkalıysa ondan dolayı denmiş olabilir
-erCansu- Deletedmom454 yok tamamende tıkalı değildi sadece sürekli hırıltısı vardı grıp gibi oluyodu ama hasta değildi falan filan kamerayla baktılar ben bile gördüm etin boyutunu tabi ben korktum küçük diye erteledim sprey falan idare ettik 3 yaşına kadar ama 7 aylıkken bile amelıyat olan var yani
Deletedmom454 -erCansu- Hiç bilmiyorum benim oğlum da 7 buçuk aylık doktor geniz eti var diyebilmek için erken dedi
-erCansu- Deletedmom454 medicalde gittiğim doktorda bana geniz eti falan alakası yok dedi bezmialeme gittim kamerayla bakınca anlaşıldı valla doktorlarda garip garp konusuyor. 😅
Deletedmom454 Fdme Şüpheleniyosan götür bence kendimiz bile burnumuz tıkanınca ne yapacağımızı bilemiyoruz bu küçücük yavrular ne yapsın
-erCansu- Fdme terleme, hırıltı , bazı dönemler horlama , nezle gibi olma durumları, üstünü hiç örtmeme , iştahsızlık , uyku problemleri buna baglı yorgunluk hırçınlık kilo alamama durumu say say bitmez 🤐😅