Citlenbigim22 minikcivcivinannesi bardak evde 25takımdan fazla bardağım var halen daha gördüm mü alırım bunun için doğumgünü yıldönümü gibi günlerde hatta kızımı doğurduğumda bile eşimden bardak takımı istedim 🤦🤣
Kedidirokedi Citlenbigim22 geçen hafta bimdeki rakle bardaklar 😍 bende severim farklı bardak almayı çok değişik bardaklarım var☺️
Citlenbigim22 Kedidirokedi bendeki sevdadan öte bilmiyorum niye böyleyim ama bardak görmeyim başka kadınların kocası gratisin Watsons un önünden geçerken korkar benim kocam bardak bulunabilecek her türlü yerden beni uzak tutuyor
1234___ HM75 kaban gördüm mü akan sular durur 🤭 geçen oxxo da bi tane gördüm. geceleri bile aklıma geliyor 😂 ama stokta kalmamış 🤦😂
HM75 1234___ oxxo da çok güzel kabanlar kiyafetlert var ya bende bayılıyorum ama almıyorum 😂😂bende trençkot hastalığı var bide iç giyim alamyi çok severim 😂😃
mmek_2014 Bardak 🤦♀️ evde milyon tane bardak var ama yine görünce dayanamayıp alıyorum. Özellikle bim e gelen büyük bardaklara aşığım resmen
Sleepwalker minikcivcivinannesi Canlı cicek alıyorum surekli yada cevremdeki kisilerden aliyorum ev botanik bahce oldu iyice durmuyorum surekli alasim geliyor
1234___ HM75 evet ya keşke biraz uygun olsada doya doya alabilseydik . trençkot benimde çok hoşuma gidiyor, ama genelde bahar aylarında daha çok hoşuma gidiyor☺️
aylizinannesiii minikcivcivinannesi jelibon hiç duramıyorum ekmek almaya eşim bile gitse yine paket paket aldırıyorum dayanamıyorum
hurremsultann 1234___ 1 yılda 4 tane almışsın daha ne istiyorsun acaba millet faturasını ödeyemiyor zengo 🤣