minikcivcivinannesi Hamile kaldığımdan beri hiç alamadım beybime bişeyler almaktan , ama oje ve telefon kabı almaya doyamam 😍 doğum günümde en güzel hediye olabilir ucuz yollu mis gibi 😂
PervinY minikcivcivinannesi Kitap heralde😁 bir sürü okumadığım kitap var daha ama yinede alıyorum 🤦🏻♀️
Slyshn minikcivcivinannesi oğullarıma kıyafet almayı çok severim nutella almayı çok severim bir de her marketten stoklarım bitecek diye ödüm kopar 🤣
Deletedmom789 minikcivcivinannesi vay canına almaktan bıkmadığım hiçbir şey yokmuş, şuan bunu fark ettim
HM75 1234___ hahaha bunu alamktan bikamdigin kabanı atığın fotolardan analdim 😂😂😂her fotoda ayır kaban 😂😃
Deletedmom454 minikcivcivinannesi Tek kelimeyle topuklu ayakkabı ve kırmızı ruj ikisine de aşığım ama oğlum doğdu doğalı kendimi hep ona bi şeyler alırken buluyorum eşimde en buna çok şaşırıyo sen topuklu ayakkabılara bakmaz oldun ne oldu sana aşk yaşıyodun onlarla diyo bende yeni aşkım oğlum diyorum
Rubab_Mommy minikcivcivinannesi snikers bide bitter cikolata 😁Millet ne koleksiyonlar yapiyo benim aklima direk bunlae geldi😂😂😂
Babybloom minikcivcivinannesi cilt bakım ürünleri. Evde iki tane ahabha serum var, ama yenisini aldım biraz önce. Napalım 14 şubat indirimlerini mi kaçıralım😁
1234___ HM75 kaban gördüm mü akan sular durur 🤭 geçen oxxo da bi tane gördüm. geceleri bile aklıma geliyor 😂 ama stokta kalmamış 🤦😂