gmzlgzl Midesi gaz dolu bbgmn debridat şurup ve laktazm damla kullanıyorum emzrme öncesi damla veryorum ne kadar süre verecegm 4 gnde bir şişe bitiyor yetştiremiyoruz
gmzlgzl Bglmm bna her emzirmede dedi ya çock çatlıyor günde kaç defa veriorm blmiorm 4 günde bir şişe bitiyor
Hsniye7 gmzlgzl bu damladan doktrum verdi ama cocugumda hicbir işe yaramadı.onun yerine vicol damla verdi bitkisel.cok cok iyi geldi.tavsiye ederim canm.kime onerdiysem cok memnun kaldilar.
Bglmm gmzlgzl canım bizde laktoz inteloransı vardı anne sütü gaz yapıyordu kızımda artı kolik bir bebekti o sekilde doktor tahlil sonucu önerdi
Bglmm gmzlgzl en son altı aylık kontrolde 1.5 ay daha önerdi kullanmamızı 9 ayda tekrar sorucam devam mı eder bırakır mı bilmiyorum
gmzlgzl Bglmm bzde şiddetli gaz var herşeye özllkle bir şeyde tepki vermiyor bugun etse yrn bulgura onn gbi bu sebple röntgen de gaz çıktı mide için ilaç ve bu damlayı verdi gaz damlayı brknca bşlıyor anlmadm gitti
Bglmm gmzlgzl canım iste ben 3 aylıktan beri kullanıyorum kızım su an 7 ay 16 günlük bilemiyorum doktorunuz en iyisini bilir kolik olmasada o gazda bebeği rahatsız Eder bebeğinizi geçmiş olsun siz doktorunuzun kullanımı ile devam edin her bebek farklı çünkü
gmzlgzl Bglmm evet doktor bırak dedi ztn bnde şşrdm kldım szede zor oluyordur emzrmeye uynıorm damla içine kdr çatlıyor çock
Bglmm gmzlgzl hadi ya bırak mı dedi doktorunuz ama şikayet devam ediyorsa bıraktırması doğru değil kaç aylık bebeğiniz su anda
Bglmm gmzlgzl normalde bu ayda şikayet artmaz azalır ama bilemedim yine ilaç iyi geliyorsa devam edin olmadı doktorunuzu değiştirin