gmzlgzl Bglmm bzde şiddetli gaz var herşeye özllkle bir şeyde tepki vermiyor bugun etse yrn bulgura onn gbi bu sebple röntgen de gaz çıktı mide için ilaç ve bu damlayı verdi gaz damlayı brknca bşlıyor anlmadm gitti
gmzlgzl Bglmm evet doktor bırak dedi ztn bnde şşrdm kldım szede zor oluyordur emzrmeye uynıorm damla içine kdr çatlıyor çock
Bglmm gmzlgzl hadi ya bırak mı dedi doktorunuz ama şikayet devam ediyorsa bıraktırması doğru değil kaç aylık bebeğiniz su anda
Bglmm gmzlgzl normalde bu ayda şikayet artmaz azalır ama bilemedim yine ilaç iyi geliyorsa devam edin olmadı doktorunuzu değiştirin
Hsniye7 gmzlgzl bu damladan doktrum verdi ama cocugumda hicbir işe yaramadı.onun yerine vicol damla verdi bitkisel.cok cok iyi geldi.tavsiye ederim canm.kime onerdiysem cok memnun kaldilar.
gmzlgzl Hsniye7 vicol da verdi evet cnm şimdi vicoluda kullanıyorum dün laktazm vermedm hiç ama biraz gazı vardı
Hsniye7 gmzlgzl sen vicolu duzenli kullan inanki faydasıni gorursun.benim denemedigm damla kalmadı canm.birde 4 hafta verdikten sonra yenisini al cnku o damla 4 haftadan sonra etkisini kaybediyo
gmzlgzl Hsniye7 zaten gnlde bir ay gidiyor damlalr şuan 4 ay 10 günlüğüz inş ikinci şişeye ihtycmz olmaz ya