Emirhaan Hem emzirip hem mama takviyesi yapan anneler bebeğiniz mama içtikten sonra emmeyi bıraktımı 🙄Ben ne yapacağımı bilemiyorum emziriyorum ama sanki yeterli gelmiyor gibi geliyor mama takviyesi yapsam emmeyi bırakırmı diyorum
929621 Emirhaan 5 aylığız biz dogdugundan beri ben öyle yapıyorum emmeyi bırakmadı. Önce emzir daha sonra mama ver ağırlık emme üzerine olsun mamayı takviye et
UcuBulunamayanBant Emirhaan doğduğundan beri mama takviyesi yapıyorum ilk doğduğu sıralar her meme arkası veriyordum şuan 4ay 22gunluk günde 2kere veriyorum şükür bı sıkıntı yaşamadık
Efessmomm Emirhaan meme reddi yaşadığım halde hem mama hem meme ilerliyoruz bazen mamayı değil mememi istediği olabiliyor yani aslında bebekten bebeğe değişir bu durum mamaya alışıp memeyi istemeyen bebeklerde gördüm
Acelyam04 Emirhaan ben calisiyorum pazartesiden persembbeye 4 saat sadece 1 kere mama gerissen hep beni emiyor bir sikinti yok sükür
929621 Emirhaan çok da mamaya sarılma bu aylarda bırakması memeyi kolay olurmuş ben Bi sabah veriyorum Bi akşam veriyorum çok nadir de gündüz veriyorum.
Emirhaan Pinar38 kilo alımı normal çok şükür ama emdikten sonra huzursuz ağlıyor sanki devamını istiyor gibi 🤦🏼♀️
Pinar38 Emirhaan o zaman biraz daha gögsünde tut bebişi. Bazen bebekler sırf karnını doyurmak için değil huzur bulmak için de emmek ister bebeğiniz kay aylık ve kılosu ne kadar
DurununAnnesiiii Ben de hem meme hem mama veriyorum ama bizim mama agırlıklı . Ama memeyi hiç reddetmedi her vermeme aldı ama benim sütüm az oyüzden mama agırlıklı
Emirhaan DurununAnnesiiii anladım benim sütüm azmı değilmi çözemedim emdikten sonra sıkıyorum süt geliyor aslında 🤷🏼♀️
Redpepper Ben chicconun alıştırma bardağıyla veriyorum mamayı, gece mama içiyor gündüz anne sütü. Şuana kadar red olmadı atak dönemleri dışında
929621 Emirhaan atak zamanı ve diş cıkarma zamanı meme reddi baya oluyor. UYKU düzeni de bozulmuşsa ataktır. Ben şuan hem atak hem diş cekiyorum.
Emirhaan 929621 Gündüz uykularımız hiç yok gecede bazen iyi bazende sık sık emmek istiyor uyanıyor.Diş konusuna gelince salyası baya arttı elini sürekli ağzına götürüyor 🙄Rabbim sizinde yardımcınız olsun zor gerçekten