pieceoflife marbling10 ay burda atmayıp kullananlar var. İnanamadım. Geçmediyse kullanın zararı yok bence. Geçen de mama için yazmış biri 3 hafta yazıyor ama bitene kadar kullanayım mı diye. 😅
marbling10 pieceoflife valla bende mama vardı hip marka, 90-100₺ bir şey verdim ama kızım ara ara içti. Yarısı çöpe gitti🤷 kendim olsa yer miyim sanki tarihi geçmiş şeyi🤦🏻♀️ çocuğuma nasıl vereceğim😳
pieceoflife marbling10 aynen. Ben de dışarı çıkarken alıyorum mama yanıma. Dışarda içiriyorum sadece. E geri kalan komple çöpe. Mecbur. Kullanıcı adındaki 10 plakaysa hemşeriyiz😊
marbling10 pieceoflife yok plaka değil ama üniden çok yakın arkadaşım Balıkesir liydi, selam olsun buradan ona☺️ doğum günüm 10🤭
Cicismoms Demura Bitkisel o bitene kadar kullandım daha sonra surubuna geçtim nurse harveys colex şurup daha etkili oneririm
kufkedisi Demura açıldıktan sonra 30 gün içinde tüketmek gerekiyor. Benim kızım çok gazlıydı 4 ay kadar kullandık sadece o iyi geliyordu 🤷🏻♀️
Yusuf53 Demura Bir kutu açıldıktan snra otuz gün kullanılıyor .. yeni alabilirsiniz yani hala kullanacaksanz
Demura pieceoflife uyarıyı okuduğum için soruyorum zaten dikkat ettiyseniz. Bir şişeyi 30 günden fazla kullanmak değil sorum, o zaten gayet net. 30 günün ardından kullanımı kesmeli miyim yoksa yeni şişeye geçilebilir mi o kısım belirsiz.
Demura ebz09 bence de uyarıyı yazdılarsa bir bildikleri vardır, ardından yeni şişe ile devam edilebilir mi onu merak etmiştim. Teşekkürler
Demura Psikologanne00 ben yeni şişeye geçtim ama 30 gün kullanınca ilacı kesmeli miyim o kısımdan emin olamadım. Teşekkürler.
Demura marbling10 evet uzun süreli kullanım sorun olur mu diye sormak istemiştim aynı şişeyi 6 ay kullanayım mı diye değil 🙈 teşekkürler 😅
Demura Elifeliscaglar anladım, uzun süreli kullanım sıkıntı değil yani, ben acaba bağımlılık gibi bir şey yapar da damlasız gaz çıkaramaz olur mu ki diye endişelenmiştim de. Teşekkür ederim.
Asl90 Demura canım o açıldıktan sonra 30 gün içinde tüketilmeli onu yazıyor. Ben 5 ay kullandım bebeğinin gazı olduğu sürece kullanabilirsin şurubunu daha etkili bu arada damlasından aklınızda bulunsun
ikiprensannesii2 Ben 4 ay kadar kullandım doktorum kullan demişti. Yani sürekli yeni alarak kullandım tek şişeyi 4 ay kullanmadım yanlış anlaşılmasın😊 zaten o küçük şişe 20 gün kadar gidiyordu