CankizimRavzam Deletedmom8453 Ay benimde yakın bir arkadaşım yapmıştı şimdi bende kızıma yapıyorum bayılıyor prenses hanım ❣️❣️😍😍
Psikologanne00 Fındık kreması üzerine böğürtlen reçeli 😍 brownie ayran, yoğurda reçel koymak (evde meyveli yoğırt efsane ) 🤤
Fatos_tekeeva Pembekurdela çaya ekmek koyar yerim eşimin midesi bulanır caktirmayin 😁😂😂 cips yiyince özel karışım yaparım 😍 yoğurt kekik nane pul biber tuz hafif limon tuzu 😍 kahveye bazen tuz ve limon tuzu atarım bas ağrıma bire bir 😂😂😂 her yemekle birlikte çay icebilirim lanet midem 😂😂😂
Fatos_tekeeva Pembekurdela Cook güzel oluyor 😁 eşim o gün komşuya yardım etmiş Laham temizlemisler o gün onu yyordm geldi kustu ona benziyor bu neeee diye 😂😂😂😂😂😂😂
Kelebeklerdeniz23 Pembekurdela baklava ayran tulumba tatlısı ayran ama mevlitte alıyorum o tadı tavuklu pilavın arkasına oh mis 😄 he bir de simit ayrana da bayılırım 😅
Pembekurdela Kelebeklerdeniz23 ohh miss afiyet olsun bunu bir kaç arkadaş daha yapıyormuş denemek lazım 😅😅
Kelebeklerdeniz23 Pembekurdela bir de pırasalı börek bayılırım, pırasalı börek pek bilen yoktur çevremde kime desem şaşırır genelde
ZMK Kelebeklerdeniz23 patlıcanlı pırasalı soğanlı off bayılırım sabah aldım pırasa börek yapmak içinn
Dondurmakutusundakisarma Pembekurdela haşlanmış yumurtaya limon zeytinyağı karışımı harika bir tat ,😃