Pembekurdela Kızlarr var mı böyle değişik bildiğiniz uydurmasyon tarifleriniz 😄 böyle en basit atıştırmalık pratik abur cubur tarzı mesela yoğurda salça eklenince çok havalı güzel bişi oluyor tavsiye ederim. Sizin var mı böyle?
CankizimRavzam Pembekurdela Salçalı yumurta off ❣️ Benim kızımda bayılır 😇 Cipsi ketçapla yemek gibi 🤪 Peynire çilek reçeli dökmek Mesela efsane bişey 😅
use_use Pembekurdela Kayınvalidem mantının üzerine dökmek için kavurduğu salçaya bir tane şeker atıyor. Aşırı seviyorum mantının o tatlımsı halini😂
SonSerce Ssssraa yoğurt pekmezi biliyorum ben de. Mantıda falan salça yoğurt karışıyor da özellikle yoğurdun içine salça katmak cidden değişik geldi 😅
Sarikuzumalp CankizimRavzam Salçalı yumurtayı bende yazacaktım tam yorumunuzu gördüm bayılırımmm sabah yapıcam canım çekti 😂
CankizimRavzam Deletedmom5284 Yooo 😇😅 Banada babam ben küçükken alman pastası ve ayran alırdı ama harbi güzel giderdi ha hiç meyvesuyu aldığını görmedim alakaya maydonoz 😅😅😅
CankizimRavzam Deletedmom5284 Bagimli olursun 😅 Eşim diyoki sana alman pastası ve ayran alacaktım ama kalmamış bide gülüyor 😅😅
CankizimRavzam Deletedmom8453 Ay benimde yakın bir arkadaşım yapmıştı şimdi bende kızıma yapıyorum bayılıyor prenses hanım ❣️❣️😍😍