Mihrimahim16 Kızlar Allah rızası için yardım edin… Uyumuyor Ellerime saldırıyor ellerimi ısırıyor parmaklarımı ısırıyor.. biberonu ısırıyor iştah yok doğru düzgün emmiyor
Deletedmom_78 Mihrimahim16 İnan caresi yok tam 35 gün dolu dolu atak yasadim uykuya direnme yuzunden oturup agliyordum gozu kapalı agliyordu ya oyle bir agliyordu ki uyku oncesu ya i katila katila inan korkuyordum komsular zile basip bu cocuga napiyosunuz diyecek diye 🤦 neler denemedm ama bende bir etki gormedi tek care sabir
Nilya88 Mihrimahim16 kelin ilacı olsa başına surermis böyle bı direniş yok gözler acilmiyo ama beyfendi uyumuyo emzigiyle yorganla oynuyor arada bana bakıp guluyo ama gözler kapaniyo arada da bı bagirus patlatiyo sonra sar basa
Ozgebudak_06 Mihrimahim16 Valla çagresi yok canım ne yaparsan yap boş tek diyebileceğim bol sabır 🙏4 ay atagı berbat uyku gerilemesi ağlama inatlaşma yaşadım ve şuan 8 aylık bu aydada yaşıyorum aynılarını malesef ki 😑😑 umarım biran önce biter bı 4 ay bide bu 8. Ay beni bitirdi 😤😤 sabır diliyorum 🙏🙏
Tazeanne35 Mihrimahim16 benim bebeğim 2.5 aylıktan beri sorunlu meme reddi var doğru düzgün emmiyor ki alıştırma bardağı ile veriyorum sağlığım biberonda istemiyor çünkü sütü keyfi yerinde olursa emiyor
Yaggmuraysee Bende bu dönemin içersindeyim emmiyor oynuyor uyumuyor ağlıyor sürekli ilgi istiyor ne zaman biticek nasıl olucak bilmiyorum 1 haftadır böyleyiz ne uyuyabiliyorum nede detaylı temizlik yapabiliyorum bedenen ve ruhen çökmüş durumdayımm
Gizem4808 Off bizimde iki gündür bir ağlama krizi çığlık kıyamet. Bir türlü sakinleştiremiyorum. Ne yapsam sakinleşmiyor. Bugün öğlen durduk yere tam bir saat ağladı. Dediğiniz gibi emmiyorda doğru düzgün. Memeyi iki çekip kendini yay gibi gerip ağlayarak kendini geri itiyor. Ana yüreği tabi aç herhalde açlıktan ağlıyor diye düşünüp bugün akşam üzeri ilk defa mama verdim. İyi mi ettim kötü mü bilemedim ama
Mihrimahim16 Nilya88 Şimdi uyuttum zar zor hanımefendiyi… Parmaklarıma saldırıyor ısırıyor iştahsız doktora mı götürsem acaba 😬
Yaggmuraysee Mihrimahim16 bende bilmiyorum gerçekten az önce bağırarak uyandı ağladı kıpkırmızı gözleri direniyor
KeremAlinin_annesi Aynı sorunlar bizdede iki emip bırakıyor aç olduğu zamanlar, uyurken bas bas bağırıyor gözleri kızarıyor uykusuzluktan zorla uyuyunca da yatağına koyunca ağlıyor bazende gözü kapalı hep oynayalım hep kucak alın istiyor.
Mihrimahim16 KeremAlinin_annesi şuan ayağımda sallıyorum uyuyup uyanıyor… Ağızda salya dolu parmağımı ısırıyor işthsız vs.. vs.. çok zor bir dönem den geçiyoruz.