selinkp Wonderm iyide 6 aylık bebek gel gelden anlamaz ki benim oğlum 8 aylık hâlâ anlamaz gel gelden sizi tanımazmı hiç büyüdükçe olacak oğlum daha yeni yeni yabancılamaya başladı mesela
Wonderm selinkp gel gel yapınca kollarını uzatıyor oğlum:) ne biliyim çevre biraz böyle düşündürttü sana bağlı değil vs diyorlar
Birdunyabircennetannesi Wonderm Yani daha tam kavramamiştir diye düşünüyorum çünkü daha küçük. Dediğim gibi daha yeni yeeni başladı bizimki 8 aylık biraz sakin olmalısın sıkıntı edecek bir durum yok sen annesisin ve seni çok çok iyi tanıyor. Anne karnından beri
Eymeneylul0 Daha küçük yeni yeni baslar canim benim iki yaşında oğlum yoldan geçene bile anne diyo o bisey mi 😂
Eymeneylul0 Wonderm ilk bende öyleydim ikinci olunca saldım azıcık daha büyüsün ne kadar takmasa da kopamıyo senden ben yürü git annenin yanina diyorum bagiriyo kizimda 6 aylik o da herkese aynı bi kez eşimin arkadaşı aldi kıyamet koptu 😂
kucuk-kuzu Wonderm Benim bebeğimde 5 aylık herkese nasılsa bana da öyle bende bazen takıyorum da biliyordur sesimi falan diye kendimi motive ediyorum 😀
kucuk-kuzu Wonderm Milleti dinleme zaten eninde sonunda öğrenecek haticeye değil neticeye bak salla gitsin 😜😜😜