anataraf1leoparbenim ebruli_pyz o zaman napıyoruz hemen instadan gümüş yada Çelik bir yüzük alıp tek taşımı kendim aldım diye stori atıp dostu dğşmanı çatlatıyoruz 😂😂😂
Girlmomsss ebruli_pyz bagetin pirlantalari genelde digerlerine gore daha dusuk seviyede oluyor bence koca tas bir tektasin fiyatinda ya da daha az. Gosterisli ama basit geklyor bana. Tabii begenenlere saygim sonsuz.
Alnalprdha ebruli_pyz 5 taşım ve Alyansımla çok mutluyum istesem alır ama 5 taşım ve alyansim kadar değerli olmaz biri evlenirken 5 taş da balayında aldı çok özel 🥰 benim için önemli olan bu
Deletedmom_36 ebruli_pyz Bende nefret ettik herkeste var😁Yuzuk almaya gittim gecen baget getirdiler yok abi kaldir bagetleri dedim 😅
Bsradskran ebruli_pyz kaç yıldır o kadr çok istiyordum ki hamileyken eşim zene götürdü doğum yapacağım para lazım olacak boşver dedim şuan çok pişmanım keşke almaymışım valla içimde ukte kaldı çalışmaya başlayınca kendi yüzüğümü kendim alacağım bu gidişle
Gari_de_Gari_45 ebruli_pyz güzel yüzük fakat kabak tadı verdi artık😂kime baktıysak aynısı.Bilmem ama sıradanlaştı artık.beş taşım ,yedi taşım,tek taşım,inci yüzüğüm var fakat onlar bile sayılı takıldı.Alyans kullanıyorum ben 🤗
Laden ebruli_pyz bir heves almıştım ama sevmiyorum artık. Samanyolu yüzük istiyorum ben şimdi kafayı ona taktım😁
Deletedmom_36 Laden O ne hemen bakiyorum😁ben birtane aldim esim hediye almis yani degistitip birsey almak istiyorum pek icime sinmedi dur atiyim sizce nasil goren yorumlasin😁 Esim begenerek almis kalbini kirip degistirmekte istemiyorum cok arada kaldim🤦🏻♀️
Mommysharkdoodoodoodoo ebruli_pyz şimdi tamtur pırlanta modası var ama bagetler demode olalı çok oldu
Klymeneninatlasi ebruli_pyz ilk çıktığında almıştı eşim doğum günü hediyesi halada severek takarım 😁 sertifikalı olduğundan bozdurmak isteyince değer kaybetmiyor o açıdan iyi yoksa pırlanta satarken para etmiyor 🤷🏻♀️
Kelebeklerdeniz23 ebruli_pyz benim aşırı görgülü eltim evlenme teklifinde baget yüzük taktırmış instasında sürekli yüzüğüyle reels çekip duruyor el hep havada her postun altında #bagetyüzük #pırlantabaget #zenbaget etiketlerini koyarak paylaşım yapıyor. O geldi aklıma Sjsjsjsj 🤭 Çok sözlenen arkadaşım oldu da hiç biri yüzüğünün ekmeğini bu kadar yemedi 😅
Banaannede Kelebeklerdeniz23 geliyor gelmekte olan😂 yüzük neyse de evlenince sizin çekeceğiniz var gibi duruyor😂