Prensesimmmm1 Kizlar eşim Suriye de uzman çavuş bu yıl tayin yazacak ne zaman yazılıyor tayinler bileniniz var mı Aralık ayında yazdı Mart’ta da eleme olacakmıs sanırım
Umayhanim Prensesimmmm1 aralık ayında tayinler yazılır mayıs haziran gibi tayin yerleri belli olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Balbeby Prensesimmmm1 polis esiyim ve biz tercih yazık canım sizin ne zaman bilmiyorum ama sizde bir bakın bnece
Prenses_annesi22 Prensesimmmm1 benımde esım surıyede bızde yazdık tayın ama ıstemedık muhtemel tayınler martda olacakmıs canım
hilaliii Prensesimmmm1 yok hiç Mayısda yaptık Haziran’da aciklandi ama askeriyenin tarihleti her zaman sarkar asla günü gününe uymaz benim eşim de 3 yıldır suriyedeydi yeni geldi mardindeyiz şimdi Allah sizi de kavuştursun inşallah en kısa zamanda
Prensesimmmm1 Barlasb10 diğer yıllar hangi tarihler arasında olmuştu biliyormusunz bizim ilk tayın bilmiyorum o yüzden
Barlasb10 Prensesimmmm1 bilmiyorum ki belki değişiklik gösteriyordur bizim aralıkta uzatma dilekçeleri yazıldı martta il tercihleri yapılacak onlar mayısta açıklanacak yine mayısta il içi tercihleri yapılacak