Divayorgun Fun canım konuyla alakalı değil ama. Sen xiaomi scoteri aldınmı sezene? Ben oğluma alcamda nasıl sence kullanışlımı
Fun Divayorgun eveeettt aldıııkk. Çok güzel çıktı ya parasını kesinlikle hakediyo ilk dakika öğrendi sürmeyi ve asla düşürmüyo alırsan anlıcaksın neden düşmediğini ona göre yapılmış bu çok önemliydi benim için. Bi kaç gün hava güneşliydi parkta kullandı aşırı tatlı bişey tavsiye ediyorum ☘️ Hızlı kullandığında ışıkları yanıyo çok tatlı cool bi şey 😏
Divayorgun Fun bende bi kaç gündür bakıyorum. Sonra aklımasen geldin. Evet bende yorumlarda okudum. Düşürmüyor dengesi iyimiş. Sen ne kadarken almıştın?
Woody Fun yaa delirceeeem❤️ Ben de alacagım scooter ama bu çok pahalı değil mi ya? Esim parkta sokakta baska çocuklar da ister, kirilir bu scooter diyor
Fun Divayorgun 650 TL aldım yavrum zaten diğerleri de Nekdar ki? Hakediyo inan sağ sol dönmesi içinde hafif ağırlığını vermesi yetiyo. Kol çıkıyo altında yeri ve lastiği var yani yerde kaplamıyo parka götüreceğin zaman lastiğini tak çık pratik
Uzaymekiii Fun kızıma lcwden yazlık spor ayakkabı almıştım onu giyiyor üstü fileli olduğu için terletmiyo😌
Fun Uzaymekiii evet onları da görmüştüm son karar vicconun o delikli hava alan ayakkabısını aldım hafif olsun diye çok sağol 🙏
Fun Deletedmom8453 yoookk bee doğum günü hediyesi olarak düşünürsek ideal sayılır fiyatı napalım bikerelik artık kaç yaşına kadar biner bilmiyorum 😀 650 TL verdik kuzum
Deletedmom8453 Fun Bayılıyor scootera. Bu kadar para veririm de binmezse ben binebilir miyim Hahahahha yoksa ölürüm 😂
Divayorgun Fun 570 ti sanırım en son düşmüş demekki. Kreşe nereye verdin canım kaçtan kaça kadar ücretler neymiş
Fun Deletedmom8453 elde ettikleri herşeyden ara ara sıkılıyorlar. Biz çocukken öylemiydik ööff bundanım olsa 20 yaşına kadar sıkılmazdım be 😀 çok şanslılar. İstersen uygun al dene baktın hevesli yazında kullanır bi tık üstünü alırsın bilemedim ama tavsiye ediyorum cidden çok güzel bi scooter düşün çocukların düşmemesi için üretilmiş sağ sol olayı yani
Fun Divayorgun düşmüş olabilir yavrum alalı 2 hafta oluyo sanırım. İçime çok sinen biyer bulduk gittik görüştük Sezen hanım çok sevdi 40 dk biz görüşme yaparken çoktan öğretmen ve arkadaşlarıyla kaynaşmıştı bile. Oyuzden çok heyecanlıyım ya. Atalarda buldum evime 15 dk mesafede 1400 TL yarım gün fiyat olarak çok iyi değil mi ya? Çünkü 2200 den aşağı yoktu Kartal’da. Sabah ve öğle yemeği var isterse uyur annesi biz sana haber veririz geç gelirsin falan da dedi saat takıntıları yok sabah sekiz öğlen 1. Zaten neden verdiğimi de söyledim dil gelişimi adına yani. Şu 1 yılda bu sebepten gelen çok aile olmuş oyuzden verdikleri eğitim ve düzen daha farklı ve çok hoşuma gitti bakalım neler olcak kuzum ☺️
Divayorgun Fun inşallah çok memnun kalırsınız canım. Benim oğlum 21 aylık evde çok sıkılıyor istiyorum vermek. Üst sokağımda bi yer gördüm yarım gün sorcam bende. Bi yandan üzülüyorum kötü davranırlar mı bişey olurmu diye. Bide bezi bırakmadı hala benimki
Fun Woody eşine söyle aralarında belki en iyisi. Bak yemin ederim para verdim diye söylemiyorum kardeşim ☺️❤️ düşmemesi adına yani ilk kez binen bebekler için üstüne çıkıp dengesini kaybettiğinde asla yere kapaklanmıyo yani scooter asla yere düşmüyo. Sağ sol dönmesi adına ufacık eğim yapması yeterli oluyo. eşim de işi gereği neyden yapıldığına bakar her ürünün o da bukdar kaliteli malzeme beklemiyordu en çok onun içine sindi. Kol çıkıyo scooterın altındayeri var koyulup bantını takıp tek parça halinde arabana vs yer kaplamadan götürebiliyosun. Tavsiye etmeyen de olur belki ama kızım ilk dakikadan korkmadan sürmeyi öğrenmesi scooterın güven verdiği gerçeğidir. Oyüzden tavsiye ediyorum ☘️
PortakalliKahve Fun vicconun ev ayakkabısından aldım, benim evimde yerler parke olmadığı için soğuk oluyordu, şimdi ayakları hem sıcacık oluyor hemde terlemiyor
Fun PortakalliKahve yes ben de aldım buraya yazdım yorum gelmedi onda karar kıldım yarın kargo gelir sanırım
Fun PortakalliKahve tam ayak numarası kalıbı dimi? Yani kızım 24 giyiyo oyuzden 24 aldım inşallah kalıp küçük değildir. Vicconun yazın sandaletini kullandım biraz küçüktü. Yapcak bişey yok gerçi aldım bir kere bakalım gelsin de