Ulbsss aynen bende bu şekilde ilerledim 😊 bşde bahsetmeyi unutmuşum eğer bebeğiniz gece uykusuna yorgun geçerse de gece uyanmalsr yaşarsınız, yorgunluktan kastım fiziksel yorgunluk değil son akşam uyandığı saat ike gece uyku arasındaki süre ayına uygun olmalı yani. Fazla olursa yprgun geçmiş olur.😊 mümkün olduğunca az temas etmeye çalışın çünkü o zamab farkında olmasalar bile büyüdükçe istiyorlar geçen ay çok uğraştım ben😊
Bide eğer 1 saatten az uyursa bi sonra ki uyku saatini beklemenize gerek yok. Vereceği sinyalleri göre yaptırabilirsiniz. Ve 1 saatte dalamazsa dramatik uyandırma yapıp çıkın sonra tekrar deneyin😊 rutin de de beslenme en başta olsjn ve ihtiyaç varsa alt değişimi, gece uykusunda pijama veya tulum eklenir. Gece gündüz her ikisinde de bütün eve eşyalara insanlara iyi uykular diyip perdeyi çekmek. Ve kucağınıza ninni ilahi veya seçtiğiniz bir şarkı ile sarılıp dans edebilirsiniz. Çok mayışmadan sakin bi anında yatırın. Rutinleri başta uzun tutun sonra alışınca kusaştırsınjz seçeceğiniz şarkı önemli başkaları uyuturken işe yarıyor aklınızda olsun 😅 başta sevmiyor gibi gelebilir ama siz tutarkı olun👍🏻
umarım siz de başarılı olursunuz . Bebek müsaitse anne kendi de halledebiliyor birazcık 😊 ve çok güzel bir zamanlarınız büyüdükçe zorlaşıyor dönme emekleme vs beşikte sürekli yapmaya calısıyolar dalma süreleri uzuyor . Bu ara halledin derim😅