Ulbsss merhabalar 5.5 ay uyku gerileme dönemini anlatmışsınız, ama sanki gece gündüz ayrımınu karıştırmış gibi bebeğiniz bunu halletmwlisiniz. Uyuyan bebek uyandırılmaz lafı çok da doğru değil gündüz toplam 3.5 4 saar uyumalı max. Ve tek uykusu 2 saati aşmamalıdır aşarsa uyandırmalısınjz . Toplam uyju miktarını aşıyorsa gece uykusundan çalar. 2 uzun 1 şekelerme şeklinde olmalı normalde. Şekelerleme son akşam uykusu olur 30-45 dk en fazla. Ve son uykusu 5.5 - 6 dan öncr bitmeli ki gece uykusuna erken geçebilsin. Uyku aralığı 2- 2.5 max3 saat çünkü . 5.5 -6 da uyanırsa sın uykusundan 8.5 -9 gibi gece uykusuna geçecektir. Erken uyanmak çok önemli uyku düzeninde 8 den sonraya kalmamalı. 5.5 aylık bir bebek için 2 uzun uyku için erken gibi ama bazı bebekler 2 uykuya erken de düşebilir tabi toplam uyku miktarına bakmak lazım. Sabah uyanma saatiniz çok iyi söylediğim gibi . O ay için Sabah uyanır 1. Uykuya 2 saat sonra, 2. Uykuya 2-2.5 saat sonra , 3 Uykuya 2.25 saat ve gece uykusuna da 2.5max3 saat sonra geçebilir. Desteksiz uyumutorsa bile saat düzeni kurarsanız çok rahat dalar ve gece uzun uyuyabilir. Gece uyanöalarını sa uyanma saatlerinden önce rüya öğünü yaparak azaltabilirsiniz 2 rüya öğünü yeterli olacaktır bence. Mesela 9 da uyudu gece 3 de uyanıyorsa siz 2.5 besleyip uyanmasını engelleyebilirsiniz. instagram İzmirlianne var uykuneğitimcisi postalarını okumanızı öneriyorum nokta taşı tespitleri önerileri var . Oğöum 7 aylık uyku eğitimi almadım ama uyku eğitimcileri takip ederekbebeğime düzen oluşturdum şuan desteksiz ve gece 12 saat uyuyor kesintisiz (2rğta öğünü ile ) Gündüz de 3 uyku uyurdu şuan 2 uyku geçiş dönemindeyiz biz. Bide tunalıhayat diye bir bayan var. Saat düzenleri var çok güzel inceleyin profilini. Oğluma rüya öğünü yapmıştım karşıma cıkınca yazmadan edemedim 😊 iyi uykular ❤❤❤