SaremAselim_0817 findikannesi diyete girdim dedim ki az yiyim yani salata yesem kafi eşim demesin de ekmek daha ucuz salata malzemesi daha pahalı 8 liray maydonoz 12 liraya yeşllk almş oha dedim yaaa
findikannesi SaremAselim_0817 bizde bugün eşimle pazarda şok oldu karnıbahar 25 lira el kadarcık yeşilliklerin Birazını alamadım bile
findikannesi canyarim Burdur’da yaşıyorum bende bugün pazarda 30 liraydı 3 yaşında ki oğlum pahalı dedi ya konuşmayan çocuk 10 liralık sırf çocuk için aldım alınacak gibi değil malesef
Busraata findikannesi nane 4tl görsen 10dal yok dedik bu ne nane yok abi yeşillik yok piyasada diyor.. Domatesin kg 15tlydi salatalik 25 ben şok pazarda böyleyse fiyatlar yandikk
findikannesi Busraata daha kötü günler görecek gibiyiz rabbim sonumuzu hayretsin eşim bile fiyatlara şok oldu 200 lirayla gidip hiç birsey almadan geri geldik
BuzluKahve Sefeff Ne fırsatı? Benzin kaç lira oldu haberiniz var mı? İzmir’de satılan İzmir’de, Van’da satılan Van da yetişmiyor. Hepsi nakliye ile farklı illerden geliyor.
Sefeff BuzluKahve ya bi gidip Allah aşkına ya. Fırsat işte bal gibi fırsat. Herşeyden haberim var çok şükür. Herkes farkında gelen zamların ama bunu fırsat bilip aynı ihaneti yapan insanımızı da görmezden gelemem !
[silindi] simiyyy getirden yarım kilo biber domates ve salatalığa 45 tl verdim kuponla 25 e 20 vardi :)hepsi yarım kilo vr hepsini don vurmuş
SaremAselim_0817 Zhnce yani hani cidden dedik tasarruf yapalım valla salatalığın bir tanesi 5 tl ye geliyo almş 4 tane eeee ne yicez ne yapıcaz dedik oruç tutalım😂😂😂
findikannesi Sefeff ya satıcıların ellerinde yeşillikler ölmüş vaziyette alınıp eve getirilecek gibi değil ama o halde yine 5 lira diyorlar anlamıyorum bu insanları
Nurozcn findikannesi biz kendimizden geçtikte çocuklarımız nasıl vitamin protein alacak onu merak ediyorum
MelinayAsel29 findikannesi ne sebze aldim ne meyve. Aldigim mor lahwnw kilosu 9 tl kivircik porsumustu 5.95 Havuc 6 tl Roka alamadim 5 tl idi degmez dedim almadim. Pirasa karnabahar A101 de 9.90 tl isi pirasa porsumustu almadim karnabahar aldim. Elma 6.95 tl a101 den aldim armut 8.90 tl santamaria Muz alamqdim ama netten baktim carrefoursada mandalina 6.95 tl muz 9.95 tl Ama ben mandalinayi 10 tl den aldim Domatesi bimden aldim 12.90 tl
findikannesi MelinayAsel29 burda marketlerin sebzesi çok kötü oluyor o yüzden pazar terci ediyordum tabi pazarda da fiyatlar uçmuş malesef
Zhnce SaremAselim_0817 ramazana hazırlık için mantıklı valla üzülüyorum ya insanlar ne yicek ne içecek diye düşünüyorum Lüks değil aslında bunlar ihtiyaç ama yok yani alınacak gibi değil Kasadaki adama esim dedi abi 300den aşağı çıkmıyoruz her hafta falan Adamda abi alın yoksa haftaya daha fazla ödersiniz dedi 😬
Busraata findikannesi vayy anasını fiyata bak diyerek gezdi,aldı eşim zorunlulari mecbur alıyoruz ne yapalım
Hsrtgndz findikannesi herkez bu durumda emin olun hergun zamlar katlanmaya devam ediyor durmuyor da anlamış deilim
Nicesssss [silindi] zaten bundan çıkamadı benim getirde şuan😂takıldi kaldı şu indirimlerde, bunlarda ise yaramıyor yani bu kuponlara getir pahaliligindan aldığıma değmiyor, getir büyük varsa bölgenizde orası daha güzel daha ucuz getirin kendinden
Zhnce [silindi] bende form falan var Bi tek 40a 30 var onu da kullanamıyorum kart no mu yazmak lazım illla