Tgcakdgnn Merhaba sadece mama kullanan annelerimiz kaç aylıkken ek gıdaya başladınız 🙂 bebeğim artık biberon istemiyor zorla veriyorum hatta bazen kaşıkla veriyorum bana fikirler verirseniz çok sevinirim kızım 4 ay 4günlük
42Eylul07 Tgcakdgnn bizde 4ay 13 günlüğüz de 5. Ayda yogurtla baslayalim dedi bakalim nasil olcak ama kizim biberonu gorunce cok heyecanlanıyor 😅 mama yiceginu anliyor 😅
Yagizmomss Tgcakdgnn bende sizdenim her öğün ayrı bi dert biberon almaması beni mahvetti 5.ayda başladık ek gıdaya yani pirinç ununa kilo alsın diye
Irmakprensesinannesi Tgcakdgnn doktorunuzun izniyle 4 ay 20 günlük Ken başladık şuan 6 ay 2 gunluguz ama memede emiyor
Yagizmomss Tgcakdgnn 5.ayda başladığımız için 4.aydan itibaren olanlar vardı hero baby ve arı markasının şimdi ise aptamil ve bebelac markalarının kullanıyorum hemen hemen hepsinde şeker var sadece aptamilde yok birde sanırım hippde
Irmakprensesinannesi Tgcakdgnn karnibahar brokoli havuc patates balkabagi kereviz yogurt elma armut nar ayva tarhana çorbası yogurt çorbası sebze çorbalar meyveli yoğurt yapiorum
Zeyfur38 Tgcakdgnn aptamil diğer mamalara göre nasıl yedi istekli mi yine aynı cc de mı bende değişmek istiyorum aklımda aptamil ve golden goat var
Tgcakdgnn Zeyfur38 Aptamil i diğer mamalara göre daha çok seviyor. İçersinde ki şeker oranindan kaynaklı sanırım bebeklerin çoğu Aptamil i seviyor ve diğer mamalara göre sanırım daha çok kilo aldırıyor. Yanlış bilgi vermek istemem genede bunlar benim bildiklerim:)