Bursa97 2papatya evet kullandık ama öyle aman aman kesmedi oksurugumuz herkese iyi gelen bize niye iyi gelmiyor ya of ateşli birde çocuğum
Bursa97 Ya kimsenin çocuğu oksurmuyor mu niye kimse birşey demiyor oğlum çok öksürüyor uykusunda yatınca
barbarosunannesi Bursa97 ah ah bilmezmiyim ya .bir aydır hep başa dönüyoruz ilaç kullanıyor balgam söktürücü hala katıksız öksürüyor .kimseyle görüştüğümüz yok peteklerdendir dedik odayı nemlendiriyoruz yine aynı .bazen öldürmekten kusuyor da .Ihlamur bal ne yapacağımı şaşırdım .yarın yine götürcem doktora
Bursa97 barbarosunannesi Bizde sürekli başa donuyoruz 1 hafta iyiyiz sonra tekrar çok yoruldum nabicagimi sasirdim
Pinky Zühre ana kozalak macunu var 4yaşından büyükse bebek. Eğer değilse zühre ana kakaolu macunu var 2yaş sonrası için denemenizi tavsiye ederim
Prensesannesiii26 Bursa97 birinci olarak umca damla ve udi hindi yağı alın hemen. Aktardan günlük sakızı alın kullanmadiginiz bir tavada yakın ve üzerine pamuk yada pamuklu bez örtün çıkan dumanı pamuk alsın daha sonra göğsüne ve sirtina koyun sabaha kadar dursun. Beş diş sarimsagi ezin yada rendeleyin beş yemek kaşığı zeytinyağı koyup karıştırın ve dört saat bekletin sonrasında süzüp zeytinyağını ayaklarının altına sürüp çorap giydirin yine yatarken. Kozalak macunu alabilirsiniz bir çay kaşığı ondan verebilirsiniz odayı nemli tutmaya özen gösterin küçük tüp varsa bebeğinizin yattığı odaya eski bı tencereye su koyup kaynatın içine lavanta yağı damlatın beş damla ve bir tatlı kaşığı vikis atın bir saat kadar odada kaynatın öyle yatırın inşallah faydasını görürsünüz benim kızımda kronik öksürük ve bunlarla geçiyor çok şükür 🙏
Bursa97 Prensesannesiii26 zeytinyağı sarımsak yapıyorum bir faydasını görmedim kozalak surubuda kullandık gene hüsran hiç bir kesin çözüm bulamadık
Bursa97 biruykusuzanne kullanıyorum kullanıyorum ama bizde hiç bir faydası yok niyeyse anlamadım gitti
Prensesannesiii26 Bursa97 umca damla udi hindi yağı ve günlük sakizini mutlaka kullan o zaman canım onlsr gecirmediyse hafif bir öksürük değil kronik demekki kiziminkini onlar kesin geçiriyor
Bursa97 Prensesannesiii26 kesiliyor ama sonra tekrar geniz akıntısı ve öksürük başlıyor birde udi hindi yağınj nasıl kullandınız acaba
Bbdlklc Bursa97 merhaba, Prof. Dr. Erkan Çakır hocaya göstermenizi öneririm, benim kızımda da geçmeyen öksürük vardı aylarca, Erkan hocanın tedavisi çok iyi, tavsiye ederim
Ozlemtpl Ozlemtpl benimde oglumun 2 aydir gecmek bilmeyen öksürüğü vardi ne yaptysam bir turlu gecirememistim.bir yakinim vesilesiyle koyun yününü ogrendim ve sagolsun banada yapip verdi bende gogsune koydum gerçekten 2 3 gune oglumun öksürüğü kesildi cok şükür sonrasinda instagram da bu post cikti karşıma dedim gercekten dogruymus . O gunden sonra oglum veya kizim azcik soguk alginligi veya grip belirtilerini gördüğüm anda hemen koyun yününü koyuyorum gogsune cok sukur baslamadan duzeliyo hastaliklari. Ve bunu eltimin torununada yaptik onda da işe yaradi. Yani ben kendi sahsim olarak test ettim onayladim .o yuzden de herkese cani gonulden tavsiye ediyorum mutlaka deneyin gercekten faydasını goruceksiniz
Deletedmom6261 Bursa97 sogani ikiye boldum icinden oyuk yaptim bali icine doldurdum kaba koydum bikac saat sonra balin bi kismi soganin icinden kabin icine ais akan bali verdim iki gune gecti cnm insallah sizede sifa olur denemek istersen
aaeessa Bursa97 benım oğlum da oyleydı ve daha 5 aylık şuruplar hıc fayda etmedı annemın kendı yaptığı çam kozalağı pekmezı önden verdım sadece ıkı kez bırer çay kaşığı o gün kestı Allah’ıma bınlerce sukur