Karam Mrb anneler oglum 7 aylik kahvalti yaptirmk istiyrm yedirmk istiyrm neyle baslim anne sutu ve mama icmiyo 1 aydir ikisinide birakti keci sutu iciyr kahvalti vermk istiyrm.nasil baslasam bilmiyrm
SumeyraErva Karam yumurta salatalik tuzsuz labne tarzi veya suzme tarzi peynir yiyebilir artik internette ornek kahvalti cesitleri var bebeklerin aylarina gore ilk neyle baslamaniz gerektigini soyleyen
Karam Hafsasmom ewt cnm cunku anne sutu ve mama almiyo icmiyo mamayi 5 aya kadar icti ondn sinra jusmaya basladi her mamayi verdigimde degistirdm mamayi hicbiruni almadi patates balkabagi haslayio veriyrm yigurt da ama kahvaltida n versem sasirdm nasil baslasam acaba ilk n yer felan
Hafsasmom Karam ilk adımlarım uygulaması var herkese söylüyorum ama çok faydalı bi uygulama herşey var 7 aylık bebek için beslenme listesi vs.Benim bebeğimde 7 aylık☺️
NhL Karam ben yumurta sarısı tuzsuz peynir ve pekmezi karıstırıp azıcık mamayla acıyorum ve kaşıkla yediriyorum 👌
Ebbrru Karam haşlanmış yumurta sarısı peynir pekmez veriyorum ben ayrı ayrı 6 ay 23 günlük kızıma. Neden baslamadiniz şimdiye kadar kahvaltıya ben mi erken veriyorum yoksa 🤔
Tekemerve Benim kızım da daha 7 aylik olmadi 20 gün falan var ama doktorumuz 7 aylıktan sonra kahvaltı ya başla dedi yani bence normal vermemesi
Hafsasmom Karam Ben ilk yarım yumurta sarısı içine az yoğurt ve zeytinyağ koyup püre gibi yaptım çok severek yiyor bebeğinizde yer inşallah.
GamzeArn Karam cok ılgınc anne sutu ıcmıyorsa sadece formula yanı mana vermelısınız sut bebegınız ıcın cok agır olacaktır.
renkliruya Yumurta tattırın..sonrasında peynir, salatalık, avokado, zeytin, krep şeklinde zenginleştirebilirsiniz..
Karam GamzeArn mamada icmiyo hepsini denedim ac mi kalsin bide dr tawsiye etti acmi kalsin cocuk bazen anlamiyirm bu insanlari siz olsaydiniz n yapardiniz soriyrm?