03alparslan04 Merihh metsil böyle çok hafif gazla bebeklere yani bebeğiniz de gaz sorunu varsa hani etkili değil biogai ve sab simplex i beraber kullanmanızı tavsiye ederim ama doktorunuza da sorabilirsizniz
Syyyy Merihh canım bende kullandım ama işe yaradığını düşünmüyorum. Doktorumuz bitkisel olan zinco damlasını verdi o daha iyi geldi
Egelim Kullanacaksanız bağırsak düzenleyici ile kullanın, faydasını öyle daha iyi görürsünüz. Doktorunuza danışıp bir bağırsak düzenleyici önermesini isteyin.
Egelim Merihh İkisini bir kullanmak önemli, bizim 1 ayda gaz problemimiz kalmamıştı, ben biogaia ile metsil kullandım oğluma.
03alparslan04 Merihh rica ederim kolik bir bebeğin olduğu için çoğu damlayı demedim de ondan dolayı artık öğrendim 🙏
sevimmm Merihh öncelikle şunu belirteyim her damla her bebeğe aynı etkiyi yapmaz eczane teknisyeni olarak söylüyorum benimde bebeğim yeni doğduğunda gaz dan dolayı sab simplex kullandm bisüre ama fayda görmedim metsil aldm faydasını gördüm içeripi aynı simetikon içeriyor hatta metsilin mg daha düşük ama o fayda etti kendiniz kullanarak anlayabilirsiniz ucuz olanlardan alın pahalı alaym kesin çözüm diye bişey yok ☺️🙏
Merihh sevimmm kesinlikle öyle düşünüyorum ben de doktora sorduğumuzda hemen pahalı olanı söylüyor o yüzden burada da sormak istedim. Çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸