Tazeanne35 Gizemisss bende öyleyim valla gece devamlı hareket halinde dün en son sinirden bir hışımla tutup çevirdim yan yatınca daha rahat uyuyor diye sonda kolu acımıştır diye içim içimi yedi ama çok zor valla
Tugceada12 Mihrimahmoms yemin ederim aynı dusunccelerdryiz biz 3 ay 15 günlüğüz ben uçak bileti aldim annemin yanına gidiyorum biraz psikolojim duzelmesi için çünkü çok kotuyum
Mihrimahmoms Tugceada12 en iyisini yapmışsınız insan en çok annesine guvenebiliyor biraz da olsa bebeğiyle ilgilenmesi için. Umarım biraz duzelir psikolojiniz çok zor bi zaman çok.
Tugceada12 Zeyfur38 meme reddi şuan bende yaşıyorum mama da vermiyorum bakalım Allah sonumuzu hayır etsin
Tazeanne35 Tugceada12 tabi yazarım valla moral çok önemli benim içim çöktü resmen mutsuzum hayat enerjim bitti
Cidemkisa Tazeanne35 4.ay atağı felaket bişi ya Allah yardımcın olsun ben oğlumda öle ssyler yaşamadım ama kızım saolsun atakları atlamaz dibine kadar yaşar yaşatır.tam 1 ay sürdü uyku haram oldu ağlamalar bagirmalar meme reddi çok zordu sonra düzeliyor ama bu seferde diş başlıyor Allah yardımcımız olsun
Liyamomyy Tazeanne35 bnm kızımda üç ay 10 günlük 3. Ayına girdi çıldırdı çocuk emmior aglior durmuor 4. Ay atağı varmış bide Allh yardimcimiz olsn
Uyumsuzz Benım oğlum 3.aya girdi gireli huyu değişti gündüz sallamadan uzun süre uyumamaya başladı 3 ay 12 günlükten sonra hepten ağlamalar uykuya direnmeler gece bin kez uyanmalar başladı şuan 4 ay 1 günlük geçsin diye sabırla bekliyorum 🤯
Tazeanne35 Uyumsuzz valla 3. Aydan sonra bizde de değişiklikler başladı son 2 haftadır iyice delirdi çocuk bir an önce biter umarım 🙏
honeyybee_ Tazeanne35 3 ay 20 gunlukken basladi 4ay 24 gunluk sanki daha yeni yeni duzelmeye basladi gibi sabir edin rutinleri uygulmya calisin ve sallayarak veya memede uyutmamaya calisin derim ben yapamadim tabi soylediklerimi 😄😅
Tazeanne35 honeyybee_ benimde tam o zamanlar başladı sallamadan ya da ayağa almadan uyusa keşke yok mümkün değil yırtıyor kendini en sonunda ayakta ya da kucakta bayılıyor meme reddi var maalesef memede uyumaz 🤷♀️
Almi4134 honeyybee_ hahah kiz elimden gelse bütün gün memede tutulamaz uyusun diye bugun saldılar saldılar sonunda koydum yatağa ke di kendine oynadı mırıldandı elini yedi resmen .. tabi kıyamadım sonra aldim kucağıma baktim iyicene deliriyor uykusuzluktan emzirdim 5 dakikada uyudu 😁😁
Durubaby1 Tazeanne35 dışarı cıkıyorum bende bebek arabasında uyur belki diye ama nafile İnsallah erken biter insallah:)
Tazeanne35 Durubaby1 Cumartesi çıktım ben cinnet geçirmeme ramak kalmıştı arabada uyusun dedim zar zor uyudu oda 20 dk eve varmadan açtı gözünü şaka gibi ya
honeyybee_ Tazeanne35 bizde meme reddi olmadi aksine daha da düşkün oldu bakalim düzen kursariz insallah dişlerde gelmeden
Liyamomyy Tazeanne35 ins cnm çok zor vala bn anne sütü alsn diye neler cektm göğüs ucum parçalandı mastıt oldum geceleri sıtma tutardı yinede pes etmedm sırf alsn diye smdi böyle yapınca çok uzuluorm