havva60 1 ekimde mamalara zam geliyormus bu gun eczaneye gittim mama almaya pazartesi zam var dedi 3 kutu birden aldim stok yaptim
Aslancik havva60 nasil bir millet olduk yapilan sadece firsatcilik bir bebehin mamasi bezinede goz dikiliyosa yaziklar olsun. Ben mama vermiyorum ama su duruma o kadar cok uzuluyorum ki rabbim olmayanlarin yardimcisi olsun.
DerenGrkemYetiker havva60 eczaneden alarak zaten baştan kazık yiyorsunuz. İnternetten eminim çok daha ucuza alabilirsiniz.
havva60 Aslancik aynen cnm hadi biz yine iyi kötü alıyoruz peki ya durumu olmayip alamayan napıcak bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
YazCilegi Yeri gelmişken söyleyeyim akakçeden gönül rahatlıgıyla mama stoklayabilirsiniz. Skt bilgileri mevcut. En uygun orda
havva60 DerenGrkemYetiker kusura bakmayin ben kazık yiyimde siz yemeyin ben güvenilir bulmuyorum internet sitesini helede bebegim söz konusuysa ayrica daha guzel bir sekilde soyleyebilirdiniz
Asel DerenGrkemYetiker eczane çoğu markete göre daha ucuz marketlerde 70 lira olan aptamili eczaneden 55 liraya almıştım
DerenGrkemYetiker havva60 internetteki güvenilir kanalları araştırmadan eczaneden alışveriş yapacak bol paranız varsa zam sizi etkilemez zaten.
ygmr DerenGrkemYetiker ne alaka cnm eczaneden aliorm bende 1 2 seferdir mamaya yeni basladim sma mama 45 lira gitti gidiyorda bile 50 liraydi her eczane farkli sanirim ucuk fiyatlar olmadi hic bebdor islak mendil eczanede suan 3.5 lira bazı sitelrdr 4.5 sanirim eczane farki
DerenGrkemYetiker ygmr tekli alırsan evet canım doğru. Ama toplu alımlarda fark ortaya çıkıyor. Örneğin hepsiburadada sma 900gr x 3 219 tl. Yani 400 gramı 32 liraya geliyor 😉
ygmr DerenGrkemYetiker hic coklu almadım tekli baktim hatta eczane cok daha uygun geldi😂 migrosda da 48 di aman neyse keske yese kizim.bende coklu alsam ama yemuo😭azcicil emio doyuyo cok enteran seyler yapio suan da cok zor karni dotsun diye sebek oluorm yok anam yok
DerenGrkemYetiker [bilinmeyen] evet biz 3.5 aydır kullanıyoruz çok memnunuz. Kilo alımımız da ilerde yaşıtlarından.
DerenGrkemYetiker [bilinmeyen] evet ilk başlarda çok ğzülüyordum ama artık üzülmüyorum. Çok denedim emzirmeyi mücadele ettim , süt sağma makinesi aldım ama 1 ay sonunda sütüm tükendi. Dediğim gibi aptamilden memnunuz ama memnun olmayan da var tabiki. En iyi cevap bebeğinizin vereceği tepki olacaktır.