minabebek minabebek gözlemleyin bebeğinizi olmaz deriz olur olur deriz olmaz yanlış yönlendirmek olur Buda açıkçası 👍🏻farklı grup etkileşim olmaz umarım sizde bir bakın netten bu gruplara 👍🏻
Duygu_yilmaz59 Korkmaa canım bendee bi kaç kez verdim hiç bisey olmadı belki uyuma süresi biraz daha uzun olur Allahım izniyle bisey olmaz
Smrhls Duygu_yilmaz59 uyudu şimdi Allah’a şükür bir kerede bilmeden aferin ile iburamin vermiştim ozamanda birşey olmamıştı
Duygu_yilmaz59 Smrhls olmaz canım ben 3 gün üst üste kulandim birini soğuk algınlığı birine ateş düşürücü olarak biliyordum bisey olmaz için rahat uyu
Deletedmom4440 Smrhls bilmeden nasıl oluyor ? Kendiliğinden mi kaşıklara dökülüyor Birşey olmaması birşey olmayacağı anlamına gelmiyor .
gibicibicis Smrhls ilaçların prospektuslerini okumanızı tavsiye ediyorum aynı endikasyonlara sahip ilaçları bir arada kullanmayın birini seçin onu kullanın
Smrhls Deletedmom4440 boş boş yorum yapmayın farkındaysanız benim gibi verip sonra bebeğini birşey oldumu diye sormusum buraya gelip boş yorum yapan varmı diye sormuyorum başından böyle birşey geçen varsa yazar geçmeyende yazmaz hadi işinize
BugsBunnyy Smrhls bundan snr dikkatli olun bence 2 kez olmus onemli bir konu saglik ilac bebek gecmis olsun
lalbg Smrhls acaba ilaçları sen değil de başkası mı takip etse? Aynı hata 2 kez yapılmaz. Mazallah başka bi gün tüm şişeyi falan verirsiniz yanlışlıkla.