selim-im Oğlum da balgamlı öksürük var bir çok şey denedim fakat fayda etmedi araştırma yaparken bu şurup karşıma çıktı kullanıp memnun kalanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum
Toprakaren selim-im eczanede çalışıyorum çok doğru bir tercih çok satiyoruz cok olumlu dönüş aldık adı üstüne bitkisel bi surup gönül rahatlığıyla verebilrisiniz
TheMomm selim-im zeytinyağı pekmez karistip verebilirsiniz bol bol su içirin birde arti göğsüne zeytinyağı varsa biraz bebek viksi surebilirsiniz bunlar da çok işe yarıyor bisolnaturu da kullandık oda oksurugu azaltmıstı geçmiş olsun 🌸
Sedanindenizi selim-im Yegenlerim bisolnatur ile koronodan iyilestiler ablam vitamin ve bu ilaci kullandirmis sadece. Ablam anlata anlata bitiremedim ben de aldim evde bulunsun diye😄
selim-im TheMomm zeytinyağlı pekmez karışımı yaptım pek fayda etmedi su içmiyor oğlum 😌 bebek viksi hiç denemedim
Burcu011 Ne yazıkkı kizima hiç iyi gelmedi 2 kere denemedim 2 sindede dahada kötü oldu alerjik bebeklere pek iyi gelmiyor
Yeliz1905 selim-im balagamlı öksürüğe iyi gelmiyor bence bi çok kes kullandık doktorumuz da böle söylemişti.
Yeliz1905 selim-im ya bize bi şurup verdi hemen atmıştık balgamı ve öksürüğü sabah hemen bakcam adına
Yeliz1905 selim-im bricanyl surup sabah akşam tatlı kaşığı bizi 2 gğnde kesti. Kızımda öksürük vardı balgamlı bisolnatur kullanıyoduk ama balgamlı öksürüğe iyi gelmiyor diye bunu kullandık çok iyi geldi
biryazmasali selim-im ben çok memnun kaldım korona döneminde aldık ve sonra da kullandım şak diye kesti 2.günnde