Seahammer Fado benimde ayrıydı uni baby deterjan yumuşatıcı ayrı ayrı kullandım hatta sıvı sabun diye geçiyodu
Esmahmettt Fado Losyonun adı Excipial lipo kremlerin adı. Nibulen, elocon,terramycın bunları şosyonla beraber her öğün bi tanesini sürüyorum çok çok fark etti canım baya memnun kaldım
Gizem_burak Fado benim bebeğimin de yüzünde var geçici değil maalesef doktorumuz belli bi süre devam edebileceğini söyledi bir sürü krem kullandım ama Bioderma atoderm intensive boume kremi en ise yarayan kesinlikle alın derim kaşıntıyı ve kızarıklığı anında kesiyo
Fado DoraKizimm biodermayi bir kez daha duymustum içeriği çok temiz bir de onu deneyeyim o zaman inşallah çare olur
Poyrik21 Fado benim oğlumda doğduğundan beri var o sorun canım bı kaç doktor gezdik en son alerji doktoruna yönlendirdiler alerji testi yapıldı bişey çıkmadı ama küçük oldugu için çıkmaz dedi doktor süt ve süt ürünleri alerjisi dedi mama ile besleniyo alerji mamasina başladık kortizonlu krem verdi aynı seklde şuan dokuz aylık eskisi kadr olmuyo çok nadir arada yoğurt falan veriyorum artık nadir cikiyo krem suruyoruz geciriyo belli bı sure sonra kendiliğinden atar dedi doktor iki yaşından önce tam olarak ne alerjisi var belli olmazms seninkinnde biseye alerjisi vardır muhtemelen alerji doktoruna götür istersen
Fado Poyrik21 randevu bulamadim henüz doğdugundan beri aynı mama 5 buçuk aylıkken çıktı egzama genlerden geçmiş olabilir dedi doktor
Poyrik21 Fado bizede sormuştu genetik olabilir sizde varmı böyle bişey diye ama bizde yokmuş belli yerlerinde cikiyodu zaten bacak arkaları ense yanaklar sukurki yüzünde falan hiç yok artık bazen yoğurt peynir sütlü olan şeyleri fazla kacrdgmzda sadece ensede oluyo alerji çok skntili bişey ne vercgmzi sasryrz kremler sadece geçici çözüm
Esmahmettt Fado rica edefim ne demek inşallah sizde bir an önce faydasını görürsünüz de hemen geçer çünkü insanın içi gidiyor 🥺
06Glz44 Fado canım benm bebeğinde oldu özel şampuan be kremle gecirdim ama sürekli sürdüm sürekli kremledim kurumasına izin vermedim atlattık şükür ama hala dikkat ediyorum..yün yorgana yün selere dikkat et..
Emir123ali Fadoalerji test hiç yaptırdınız mı eğer yaptırmadıysanz baktırın derim bizimde vardı egzamamız yüzünde boyun altı göğüs karın bölgesinde çıkmaya başlayın bacak ve kollarda olmaya başladı alerjisi varmış şükür 14 aylıkken kurtulduk şuan 20 aylık
Bao Fado süt ürünlerine 21 gün ara verdik. O ara iyi bir probiyotik başladık. Sonra bebe bisküvisiyle başladık denemeye. İçinde yoğurt vardı. Sonra tarhana çorbası, yoğurt çorbası şeklinde devam ettim iyileşti bir daha da olmadı çok şükür.