Azram_2021 Kızlar bugün tam bir aylık olduk ve 1 ayda 550 gr almış Dr pek ilgili değildi bişey demedi bana az gibi geldi ve bugün bunu. Daha cok yaptı sürekli emmek istiyor aç gibi sütüm var ama ona yetmiyor gibi geliyor memede kavga ediyor ağlıyor uyuyor beşiğine koyuyorum 5 dk sonra uyanıyor yine meme istiyor benmi anlamıyorum yoksa bu açmı kafam cok karısık 😔🤕
Azram_2021 iremceren canım 3.310 gr doğdu 2 günde 3.70 gr düşdü 1 hafta içinde 3.280 gr oldu dün gittik 3.700 olmuş
Azram_2021 mlkbykk ilk ayda 550 gr cok az değilmi 😔 mamamı versem ki yarın sağlık ocagına gidicem bakalım ordakli Dr ne dicek
iremceren Azram_2021 yani az gibi, şöyle çişli bez sayısı az mı kaka olayı nasıl, emerken gazı oluyosa emmek istemez emzirip memeyle kavgaya başlaynca gazını çıkarıp devam etmeyi deneyn zatn herşey normk olup az kilo almaya devam ederse mama başlarsnz
mlkbykk Azram_2021 benim oğlum da ilk günler sizin anlattığınız gibiydi mama verdim ben de. Şu anda da meme ve mama şeklinde devam ediyoruz.
Patilimom Azram_2021 doktorumuz hatta bikaç doktor ayda 500 gram ve üstü alıyorsa doyuyor demişti sadece anne sütüyle beslendi. Ama eğer daha fazla istediğini düşünüyosanız mamayla destekleyin arada belki daha mutlu olur
Slmnese Canım bi mama al ve dene. Mamayı yedikten sonra uyuyorsa sakinleşiyorsa doymuyordur. Memedeyken de huzursuzda ya süt yeterli değildir ya gaz vardır. Mesela benim kızım 2.5 aylık emiyor emiyor iyice sonra huzursuzlanmaya başlıyor memede anlıyorum ki gaz birikti gazını çıkarıyorum sakinleşiyor uyuyor
Cigdemss Azram_2021 benimki de ilk ay 550 2, ay 700 3. Ay 800 gr aldı üzülüyordum zayıf diye sonra amaaaab dedim ki mama da veriyordum. Bünye meselesi her bebek aynı olmuyor. Sonra 4,5,6 da 1 er kilo aldı
Mavis34 Azram_2021 500 gram.almasi gereken minumum.kilo. normalde 500 ile 1500 arası alıyorsa normal oluyor. Bebeğinin gazinolabilir autun az olabilir. Bestlak damla sutu arttırıyor. Ayrıca her emzirme sonrası mutlaka gazını çıkart emerken savaşırsa ara verip gaz cikart
Ayse252125 Azram_2021 merhaba canım evet biraz az gibi ama kafana takma bence senin gibiydim öğrenince sık sık emzirmeye çalıştım ve doyması için elimden geleni yaptım hemen mama vermene gerek yok doktorlar yüzde 90 annelerin sütü olduğunu ve sabırlı olmaları gerektiğini söylüyor benim oğlum hala zayıf gidiyor boyu uzun ama zayıf yapısı bu diyorum ama ilk aylar dikkat ettikten sonra daha güzel kilo almıştı ilk 3 ay sen harika bir annesin güzelce emzir insaallah kısa zamanda kilo alacak sağlıkla ❤️😘
Nursena0606 Azram_2021 Canım bunu anlamanın tek yolu emzirdikten sonra bir kere mama vereceksin. 60 cc yap ver bakalım nasıl tepki verecek. Uyuması, huzursuzluğu nasıl? Anca böyle anlayabilirsiniz.
Alisumm Azram_2021 Doymuyo ola bilir memeyle birlikde biberonda ver. benim kızım 1 ayda 1 kilo aldı , Normal dedi doktoru. sütün yetmiyo ola bilir yazık bebiş , bide kakasını normal yapıyomu ondanda anlaya bilirsin sütünün yetmediğini
Azram_2021 Alisumm kakasını az yapıyor yani şöyle gaz cıkartmak için bacak masajı yaparken cıkartıyor okadar