bukaga Kızlar 10 aylık bebegm yıkıyordum masrapaya tekme attı cesme suyunu yuttu bişey olur mu basına gelen var mı
Liyosunannesi bukaga her cocuk ister istemez banyo yaparken su yutar hem 10 aylıkmıs cok kücükde değil. Bişey olmaz merak etmeyin 🙂
Melekgzldr bukaga kızım 1 yaşında doğduğundan beridir çelme suyuyla yıkarız ne alaka ya hep yutuyorlar
bukaga Didem4957 doktorum iyi suyla yıka su yutarsa mikrop kapar dedi kaynatıp sogutup ısıtıp yıkıyordum hiç su yutmadı bugün aceleye geldi geçe kaldım işte başıma geldi
gibicibicis bukaga nasıl yani 10 aydır banyo suyunu kaynatıp sogutup ısıtarak mi hazırlıyorsunuz 😳 canına yazık uğraşılır mı öyle yıkayın çeşme suyuyla bir şey olmaz yuttuğu bikac yudumdan da mikrop kapıp hasta olmaz hem mikropta almasi lazım
BugsBunnyy bukaga bi donem bize de demisti ama o ara bisiden suphelenmistik kakasimiydi bir seydi unuttum bir iki yikadim ama oyle ugrasilmaz nereye kdr ykycaksin snr ilk girdigi dusta mikrobu kapar.
bukaga @Laden beslenme ne alaka ki konuyla ? :) cocuk çeşme suyuyla beslenmedi, :) banyoda suyu yuttu belki sağlık olabilir ?
Mimoza-kizim bukaga bisey olmaz ben bebegimi dogdugundan beri çesme suyuyla yikiyorum bazen koluma su geliyo o suyu emiyo kolumdan cok sukur bu zamana kadar bisey olmadı 🥰