BirAlparslanAnnesi Merhaba arkadaşlar.. Düdüklü tencerem artık can çekişiyor kullanıp memnun kaldığınız,önerebileceğiniz markalar hangileri acaba ?
BirAlparslanAnnesi ZMK yaa bende Fissler baktım ama fiyatını görünce 🤯 ama kullananlarda inanılmaz memnun.düdüklü benim elim ayağım karar veremedim 🤷🏻♀️
Clkmerve BirAlparslanAnnesi Verdigin pararı hakedecek bir ürün gerçekten 6 lt lik misafirine bile yeter
Katun BirAlparslanAnnesi ben şuan eski usul düdüklü kullanıyorum. Yeniyi açmadım daha ar yıldızdı sanırım o
Zeynep75 BirAlparslanAnnesi ikinci fıstan sonra 4 dk kuru fasulye 7 dak mercimek ben böle hesaplıyorum ilk fıs ettiğinde düğmesini çeviriyorum sonra ikinci fıs sesini duyunca saat tutuyorum 😅
1ana1bebe BirAlparslanAnnesi bir seyde ne kadar cok ozellik varsa okadar cabuk bozulur diyenlerdenim o yüzden ne alirsan al ama cok teferruatli olmasın yeter karaca kullaniyorum modelini bilmiyorum ama 2 ayar var et sebze o kadar
BirAlparslanAnnesi 1ana1bebe valla açıkçası detaylı ayarlarına bakmadım hiçbirinin ama dediğiniz gibi et sebze şeklinde olsun yeter zamanlama vs olmasada olur patlamayacak güvenilir bişe olsun.bazen şikayetler oluyo patladı falan diye ya öyle olanlar varsa yazsalar keşke😐 çünki ben sarma dolmamı bile düdüklüde yapıyorım
1ana1bebe BirAlparslanAnnesi Oyle mi, ben onlari düdüklüde pişiriyorum ama benim patlama falan olmadı hic cok şükür
BirAlparslanAnnesi 1ana1bebe ah çok şükür bende senelerdir kullanırım gerçekten mutfak demirbaşım ama işte insan bazen duyunca tedirgin oluyor