zeynepmelek bazı etkinlikler yaş grubunu aşabiliyor evet. Ama ben bunu sıkıntı yapmıyorum açıkçası. Çok küçükler, yapabilecekleri şeyler çok kısıtlı. Yani o yüzden ebeveynli grup zaten, bizim yardımımızla yapmalarında bi sakınca görmüyorum. Böyle böyle gelişiyorlar. Evet çocuklarla genelde birebir ebeveyn ilgileniyor, yine yaş grubu dolayısıyla çocuk zaten annesini istiyor. Özellikle başlarda (kızım çok çekingendir yapı olarak) asla öğretmeniyle muhatap olmazdı. Diğer çocuklarla da ufak iletişimleri oluyor ama az tabi. Bir de zaten çocuk sirkülasyonu çok oluyor. Herkes 1-2 ay gelip bırakıyor. Bi biz bırakmadık 😅 biz istanbulda yalnızız, hiç akraba tanıdık vs yok. Kızımın yaşıtı kimse yok çevrede. Pandemi de olunca hep evde ve içine kapanık oldu. Kızımın tek sosyalleştiği yer diyebilirim. Biz o yüzden devam ediyoruz. Kızım da çok seviyor hergün bugün okul var mı diye uyanıyor. Özellikle spor kısmına bayılıyor. Spor alanına girdiğindeki mutluluğunu gördükçe bırakasım gelmiyor zaten. Eğer siz de yalnızsanız, bi şans verebilirsiniz. Ama arkadas ortamı varsa çocugunuzun, şu an şart değil. 2 yaşından sonra deneyebilirsiniz. Daha eğlenceli olacaktır.