zeynepmelek Merhaba anneler. 17 Aylık kızım için oyun grubu arıyorum. Kağıthanede oturuyorum ama burada bulamadım. Şişli için bakıyorum. Burayla görüştüm. Daha önce giden veya duyan var mı burayı. Ya da başka tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
tamamtamam zeynepmelek ben oğlumu uzun süredir götürüyorum muzipoya fakat biz trabzondayız burda şubesine gidiyoruz zaten hepsi genel merkeze bağlı sanırım aynı etkinliklerde yapılıyo biz çok memnunuz oğlum her sabah soruyo okul okul diye 🙃
zeynepmelek tamamtamam Yaa ne güzel 😍 oğlunuz kaç aylık acaba? Bana haftada 2 ve 3 gün var dediler. Yanlış anlamazsanız ücret ne kadar veriyorsunuz?
tamamtamam zeynepmelek 30 aylık benim oğlum 2-3 yaş grubuna gidiyoruz haftada 3 gün. 3 aylık 1620 gibi bişey vermiştim yılbaşından sonra zam gelecek demişlerdi şuan güncel fiyatı bilmiyorum bu ayın sonunda yeniliycez kaydımızı o zaman öğrenirim. İlk gittiğimizde 18 aylıktı 4 ay gitti sonra şehir değişikliği vs bi süre ara verdik şimdi devam ediyoruz. Çok memnunuz oğlum bayılıyo oraya her gün gitmek istiyo
zeynepmelek tamamtamam Yılbaşında fiyatlar değişmiş evet. Banada 2 gün 950 3 gün 1200 Tl dediler 1 aylık. Daha önce hiç gitmediğim için ücret nasıl ortalama bir fiyat mı onuda bilmiyorum
tamamtamam zeynepmelek şubelerin fiyatları farklımı bilmiyorum ama aylık olarak 1200 çok geldi şuan bana 😅 bide 18-24 grubuna vereceksiniz 1 saat onlarınki ayda toplam 12 saat gidecek 1200₺ Benim için fazla bizdede o kadar olduysa tekrar düşünürüm ben hatta normal kreşe veririm
zeynepmelek tamamtamam Valla sabahtan beri kaç yer aradım kimi 24 aydan önce almıyor, kimi haftada 1 gün 1 saat için aylık 600 TL istiyor, kimi 2500 TL gibi fiyat verdi. Fiyatlar çok pahalı malesef🤷♀️
zeynepmelek Yusufagahinannesi Şişli şubeleride var. Oraya giden var mı diye arıyorum bende şansa artık 🤷♀️
OykuAda zeynepmelek ben şişli şubesine yarın gideceğim kısmetse. Aynı fiyat verdiler bana da. Umarım söyledikleri fiyata değer
zeynepmelek OykuAda Yaa sonunda biri çıktı çok sevindim 🥳 bebeğiniz kaç aylık acaba? Kaç gündür araştırma içindeyim ama başka yer bulamadım malesef. Burasıda fiyat açısından düşündürüyor beni. Kayıt mı oldunuz yoksa deneme dersine mi gideceksiniz?
OykuAda zeynepmelek deneme dersine gittim bugün. Çıkışta beğendiğim için kayıt oldum. 1 haftalık başka oyun grubuna gitmiştim. Oraya kıyasla inanılmaz kalite farkı var. Bilmiyorum şahsen hoşuma gitti. Hocaları çok ilgili. Tavsiye ederim. Hatta oraya gelme kararı verirseniz tanışalım 😊😊