Ogretmen1anne Merhaba kızlar. Emzirme döneminde hangi cilt bakım ürünlerini kullanıyorsunuz ? Bazı içerikler zararlı olduğundan kana geçip ordan sütten bebeğe geçebiliyormuş. Güvenli hangi ürünler var bildiğiniz ?
YusufaArden Ogretmen1anne kozmetik ürünler değil de dermakozmetik ürünler tercih edebilirsiniz daha çok bitkisel ağırlıklı
Edatekk Eso3565 siberian wellnes peeling ve beyazlatıcı maske mükemmel etkiai var 3 günde farkı görüyorsun. Fotoğraf eklemeyi başaramadım yoksa öncesi sonrası fotoğraf yüklücektim
Arenimmm Ogretmen1anne içinde petrolatum,EDTA,Sentetik parfüm,PEG,silikon,polyquartrnıum olan hiçbişeyi kullanmıyorum… yani ürün kullanacaksınız mutlaka içeriğine göz atın
UcuBulunamayanBant Ogretmen1anne Hazir ürün değilde evde kendim yapıyorum genelde ayva çekirdeği jeli Türk kahvesi telvesi pirinç suyu gibi özellikle ayva çekirdeği jeli mukemmel oluyor.
acemi_ana UcuBulunamayanBant yüzünüze mi sürüyorsunuz ayva çekirdeği jelini ☺️ ben doğumdan sonra göğüs çatlağı için kullanmıştım anında etkisini görmüştüm 🥰
Sumeyye068 Bakım demişken aklıma hemen doğum sonrasında kararan göbeğim geldi. Sadece benim mi böyle oldu yoksa sizlerde de var mı? Normalde beyaz tenli bir insanım . Doğumdan sonra karnım tamamen karardı. Geçer mi ?
acemi_ana Sumeyye068 evet benimde öyle neden acaba 🤔🤔 nasıl geçer ne ile geçer hiç bilmiyorum ama doğum yapalı 2 yıl olacak 😤
Sevvedaa Sumeyye068 zamanla geçer diyorlar iki buçuk ay oldu çizgim bile çok belirgin hala böyle giderse yazın bikini yalan olacak 🙄
Damlack Sumeyye068 Sumeyye068 bende yaşadım aynısını 4 ay oldu geçiyor gerçekten kendi kendine çizgi de geçmek üzere
UcuBulunamayanBant acemi_ana evet yüzüme sürüyorum harika oluyor hem parlatiyor hem yumuşacık yapiyorum