[silindi] 11 aylık bebeğim 3 gündür mama kabul etmiyor ek gıda yiyor ama doyurucu bi şekilde değil mama içmeyince bezini de ıslatmıyor ne yapmalıyım bu şekilde çok zorlanıyorum 😢
ayda17 [silindi] benim bebeğimde 9. Ayında tamamen bıraktı mamayı. Öncesinde de pek iştahla içmiyordu en fazla 90cc içiyordu. Ama artık istekleri ağız tatları değişiyor çok normal. Benim bebeğim çok zayıf olmasına rağmen zorlamıyorum mama konusunda. Bence kafanıza takmazsanız kendiliğinden yoluna giriyor her şey
[silindi] Arasasyaarya benimki de bırakmak mı istiyor acaba? Yoksa hastalığın etkisi mi🤷♀️ Siz bıraktıktan sonra herhangi bi şey verdiniz mi yoksa sadece ek gıda mı aldı
Arasasyaarya [silindi] bir kaç gün deneyin mamanın tadını değıstırın bir bisküvi atıp içine deneyin yine aynı tepkiyse istemiyor denektir hiç birşsy yapmadım normal yemegını yıyordu sut zaten önerılmıyor bende vermedim yoğurt ayran kefir veriyorum akşam da yemegını yıyıp yatıyor
Ayazinannesiseyda [silindi] benim bebeğim çoktan bıraktı ya dokuz aylık şimdi gözleri açıkken içmiyor. Gece uykusunda 120 lik içiyordu şimdi onu da bıraktı otuz ml falan içip uykusuna devam ediyor doktor gerek yok mama çok da iyi bir şey değil zorlama içmesin dedi. Ek gıda yiyor o da zorumla iştahlı bebek değil maalesef her gün ağlıyorum nerdeyse
[silindi] Arasasyaarya yoğurt ayran kabul etmiyor ki ya bırakırsa ne yaparım ben çocuk dün 2 bez değişti onda da kaka yaptığı için. Yemeğini de az yiyor su içmek de tek başına yeterli değil bir iki yudum içiyor sadece
[silindi] Ayazinannesiseyda yaaa Allah sabır versin çok zor . Ek gıdayı güzel yeseler böyle sıkıntı çekmeyiz ama yemiyorlar
Ayazinannesiseyda [silindi] evet üç ayindan beri reddiyor benimki yine zorla içiyordu ek gıda sonrasi gececuykusunds içti iki gündür onu da içmiyor gece beslenmesini bırakıyor sanırım
[silindi] Ayazinannesiseyda gece beslenmesi önemli değil biz 9. Ayda bırakmıştık emiyordu emmeyi bıraktı gece uyanınca mama vermek istedim içmedi bende uyumadan önce karnını doyurup gece uyanınca su verdim bazen su bile içmiyor . Gece beslenmesine ihtiyaçları yok
Ayazinannesiseyda [silindi] benimkinin kilosu az 9 kg o yüzden içsin istiyorum da. Gece irmikli muhallebi yapıyorum tık tutuyor herhalde
ayda17 Ayazinannesiseyda irmikli muhallebiyi nasıl yapıyosunuz acaba? Bende tarif arayışı içerisindeyim🤔
Ayazinannesiseyda ayda17 hep değiştiriyorum bir yrmek kaşığı irmik bir tatlı kaşığı hurma ezmesi bir kaşık badem ksristiroyurm suda pişiyor içine bazen formül mama katıyorum ılıyınca iki ölçek. Bazen böyle bazen pirinç unu bir yemek kaşığı bir kaşık dut kurusu pişiyor içine muz koyuyorum sonra bszen bebe bisküvisi ruh halime göre değişiyor 😁
Ayazinannesiseyda ayda17 evet çok sinir bozucu bizimki de çok isteyerek yemiyo çorba sever öyle şeyleri daha iyi yer
[silindi] ayda17 ben elimde hangi meyve varsa elma, armut , ayva ile. En çok ayvalı sevdi. Yarım havuç ve yarım ayva suda haşlıyorum yumuşayınca içine 1 yemek kaşığı pekmez koyuyorum. En son blenderden geçip veriyorum