lgsya Deletedmom_49 valla nezaman düzelcekler bılmıyorum herhalde bı 3 4 sene sonrası rahat uyku uyuyabılırız tabıkı ıkıncı şokları yaşamazsak tekrardan🤣
Ruveyda_yasin Deletedmom_49 bende güç yok valla be çalışıyorum her gün sabah 5 te işe gidiyorum yorgun ve bitkinim hep eşimle bile kavga ediyorum ister istemez bilmiyorum kafayı yedim herhalde
mucizelerin_annesi Deletedmom_49 ya ne olacak bu halimiz Allah’ım duy hapyy kids annelerinin sesini🤦♀️🤦♀️
Ruveyda_yasin mucizelerin_annesi 9 aylık bebeğim çok kavga edip savaşıyoruz üstünü giyindirmez altını temizletmez hiç durmaz düşünün bir de uyutana kadar çatlarım
lalbg Deletedmom_49 tam uyuyacakken kızım uyanıyo az önce uyandı şimdi biraz bakınıyorum öyle☺️ Gece bekçileri gibiyiz 😂
mucizelerin_annesi Ruveyda_yasin bu ayakta alkışlanır vallahi helal olsun Allah yardımcın olsun gücüne güç katsın 🥰
mucizelerin_annesi Ruveyda_yasin Cnm bir yaş sonrası bay bay damla diye birşey var veriyorsun 10 dakika sonra mışıl mışıl uykuya daliyo bir araştır istersen benimkide aynı çok sinirli eline ne alsa yere atma merakında🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ruveyda_yasin mucizelerin_annesi hahahahahah canım ben onu denedim fayda etmedi aksine benimkini hırçın yaptı sıkıntı ablama gönderdim 1 hafta öyle güzel düzenli uyuyan çocuğum bana geldi herşey başa döndü nazı bize
mucizelerin_annesi Ruveyda_yasin Cnm benimde ilk hafta öyle yaptı ama okugum yorumlarda herkesde yapmış bir hafta sonrası fayda göstermeye başladı
NehirPerisi Deletedmom_49 geyregi batmış kuzumun. Annem saolsun halletti. Şimdi rahatladı. Valla ben daha alışma evresindeyim uykusuzluğa😂