Minik_kusummm Lololiya ayagina bagli cnm benim oglumun ayağı iri biraz etli 23 giyiyordu arkadasimn oğluda bizden 3 ay büyüktü 21 giyiyodu 🥰
Lololiya Woody tekboynuzluat Minik_kusummm agns Girlpower Ogretmennannee1 Eliztosss Birmartannesi Woody teşekkür ederim güzel anneler ☺️
Eliztosss Lololiya kızımın ayakları küçük olmasına eamen 20 no almıştım puma dan. Yaz sonuna kadar giydi ve sürekli onu giymek istiyordu sanırım eahat ediyordu. Bu yaz içinde 23,5 almayı düşünüyorum şuan 21,5 giyiyor
Birmartannesi Lololiya ayakkabı kalıpları değişiyor onu dikkate alın a markada 21 numara iyi gelir b markada 21 numara küçük ya da büyük gelir,mağazaya gidip deneyin,, bide şeklinden çok ağırlığına dikkat edin tabanı kalın qgir ayakkabılar yürüyüşünü zorlar
Woody @Lololiya bir de her modeli giyemiyorlar. Kizimin ayağı etliydi. Ayakkabi bulana kadar canım cikti. Hiçbir vicco model olmadi sadece kifidisin bir modeli oldu. 19 numaraydı. Alırsanız elinizde kalma ihtimali yuksek Ilkadim ayakkabısı almalisiniz. Spor ayakkabılara bakmayın. Sanbe, vicco, kifidis gibi markalar uygun
serebro Lololiya çok değişken bu ayakkabı. 1 yaşında 18 19 da giyebilir 21 22 de. Ayağını ölçün öyle karar verin
agns Lololiya ne olursa olsun tam kalıp ve ortapedik olmalı ilk adım ayakkabısı. Bence zamanı geldiğinde alın belki 20 belki 21 giycek acele etmeyin
zeynepliyakusum Lololiya çocuğun ayağını mezura ile kaç cm olduğunu ölçün ayakkabılarda yazıyo zaten kaç cm kaç numara olduğu ona göre alın ayakkabıyı tam ayağına göre olması lazım