Minik-kus 1995 benm kızımda çok işe yaradı ağız akıntısı durdu ve onu takinca daha sakin gibi kız 13 aylık hala takıyoruz uyurken çıkarıyorum sadece
1995 Minik-kus cevabın ıcın cok tesekkur ederım canım onu soracaktım uyurken cıkarılıyo mu dıye :) bu arada bızımde coook salyamız var önlüksüz duramıyoz
hurremsultann 1995 bizde yaramadı malesef hatta ben ters etki yaptığını düşünüyorum 2 gün taktım sonra çocuğum hasta oldu 8 ay boyunca 1 kere bile hasta olmamıştı belki de denk geldi bilemiyorum
Seymanb61 Arasbeyinannesi hayır ben küçük olduğu için boynuna değil bileğine taktım illa uyku için bir yere takacaksınız demedim biz taktığınızdan beri biraz daha iyi uyuyor tesadüf mü bilemem
hurremsultann 1995 çok iyi araştırıp al bana kardeşim hediye yolladı sertifikasıyla birlikte geldi ama ben orjinal değil diye düşünüyorum söyledim kardeşime yorumları çok iyi orjinal güvenilir dedi ama bence değil 🤣
Oznur_0708 1995 hiçte yaramıyor huyu suyu ve ağız suyu hala aynı kendiö içinde takıyodum tiroid rahatsızlığım var hiçte öyle bi fayda göremedim
UcuBulunamayanBant 1995 bende 4gun önce aldım bilekligini aldım ben kolyesinden korktum gece uyurken bişey olur belki diye. Valla aşırı derecede salyasi akıyordu su 2gundur farkediyorum salyasinda baya azalma oldu
Nergisim09 1995 güvenli yerden aldım canım arkadaslarımın tavsıye sı uzerıne ole tuzlu su vs yalan onlar